Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To måder at give genbrugsfund ny værdi på

Af Annoncør

Der kan være noget meget sjovt ved at finde interessante ting og sager i genbrug. For det er nemlig ikke bare det samme, som det man kan finde fra ny. Derfor er det også en god måde at få noget, som er unikt på.

Men når du køber brugte ting, så vil du også nogle gange komme ud for, at der er brugstegn. For med tiden vil de fleste ting blive slidte. Det er altså også med til at trække værdien på dine genbrugsfund ned. Heldigvis er der flere måder, du kan give dine ting ny værdi på. Nogle af disse kan du læse om her.

1. Skift gamle greb ud

Har du fundet et møbel med greb? Måske et smukt vitrineskab eller en flot skænk. Måske det kunne blive ende flottere med nye greb. Se de mange greb her for at lade dig inspirere.

Selvom gamle møbler kan have en overordnet charme, så er der også en chance for, at netop grebene er medtagede. For det er nemlig dem, man vil have ved igen og igen. Det er dog heldigvis nemt at gøre noget ved det.

2. Fine reparationer på småfejl

Måske har du fundet nogle møbler, der har nogle småfejl. Hvad end det er skræmmer eller afskallet maling, så kan du foretage små reparationer. Det er ikke sikkert, du kan gøre disse småfejl helt usynlige. Til gengæld kan du rette op på dem på en måde, som man gerne må se.

Er malingen skallet af, kan du eksempelvis rette op på dette ved at male et fint motiv. Det skjuler ikke fejlen, men gør den mere interessant at se på.

Ideen stammer fra det japanske princip om kintsugi. Her reparerer man skår på vaser, så de bliver endnu smukkere end før. Dette princip kan du altså lade dig inspirere af til andre former for reparationer.

Del artikel

Andre læser også