ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ugens tip: Michelin-belønnede topkokke står også bag hemmelig pastabiks i Indre By

Af Mathilde Mågård Hansen
Il Mattarello. Foto Mathilde Mågård Hansen
Il Mattarello. Foto Mathilde Mågård Hansen

Det kan godt være, at pasta er italienernes hofret, men ikke desto mindre elsker langt de fleste danskere også den lækre spise.

Bolognese, carbonara og fyldt pasta – vi tager det hele.

Et ikke helt dårligt sted at indtage din daglige pasta er hos Il Mattarello i Torvehallerne, hvor selvsamme ejere også står bag en Michelin-belønnet restaurant i København.

Il Mattarello. Foto Mathilde Mågård Hansen

Autentisk pastaværksted

Gemt i et hjørne af Torvehallerne finder man det autentiske og italienske pastaværksted, Il Mattarello.

Her kan du købe frisk pasta og italienske saucer med hjem, men du kan også bestille et par pastaretter fra deres lille menukort og nyde dem enten i deres spisebar eller ude på det solrige torv.

Og begge dele er altså godt lagt ud.

For Il Mattarello laver pasta præcis, som du husker den fra Italien.

Simpel, cremet, al dente – og bare virkelig lækker.

Den lille stade har samlet et par af de mest populære pastaretter som carbonara, cacio e pepe og fyldt pasta til priser, hvor de fleste kan være med.

Vi kunne ikke modstå en klassisk cacio e pepe med friskrevet parmasan og vi måtte kun slippe med 120 kr.

Haps, det vil vi gerne være med til!

Al frisk pasta bliver produceret 100 % økologisk, og som i støvlelandet mod syd følger pastaretterne årstiderne og er baseret på friske, lokale råvarer.

Restaurant Tèrra. Foto Tèrra Facebook

Har også en Michelin-restaurant

De dygtige folk bag den halvhemmelige pastabiks i Torvehallerne, Valerio Serino og Lucia De Luca, er ikke helt uerfarne.

De har nemlig også den italienske restaurant, Tèrra, på Ryesgade.

Tèrra er en moderne, italiensk restaurant og sidste år fik de tildelt en flot grøn stjerne af Michelinguiden for deres ’zero waste’-koncept.

Menuen hos Tèrra er dog lidt dyrere og koster 745 kr. for otte serveringer, så vil du gerne smage deres fortryllende italienske madlavning til en lidt bedre pris, så er Il Mattarello i Torvehallerne altså et rigtigt godt bud.

 Hvad: Il Mattarello
Hvor: Torvehallerne hal 2 (tættest på Nørreport)
Hvornår: Åben mandag-fredag fra kl. 10-19 og kl. 10-18 i weekenden
Hvor meget: Omkring 120 kr. per ret
Hvordan: Læs mere her

Del artikel