Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trænger dit hjem til et friskt pust? Så nemt kan det gøres

Af Annoncør

Er du også ved at være lidt træt af måden, dit hjem ser ud på? Det kan være, at det er et stykke tid siden, at du sidst har ommøbleret, købt et nyt møbel eller i det hele taget gjort noget for at forny dit hjem.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Davidsen

Det kan nemlig godt føles som et helt projekt at skulle lave forandringer i hjemmet. Også selvom det faktisk ikke behøver at kræve så meget af dig at skabe en stor forskel. Ved noget så simpelt som at give væggene en omgang maling kan du nemlig få følelsen af at stå i et helt nyt rum.

Find den bedste maling

Hvis du tænker, at det kunne være oplagt at skabe forandring i hjemmet ved at male en eller flere vægge, handler det om at finde den rette maling. Det vil sige, at du både skal tage stilling til typen af malingen og ikke mindst farven. Hvad angår type, skal du naturligvis sørge for, at der er tale om en indendørs maling.

Vælg blandt alle regnbuens farver

Der er et hav af muligheder, når det kommer til farven på malingen. Derfor handler det om at finde noget, der passer til din smag og til det hjem, du drømmer om at skabe.

Hvid er nok den mest populære farve til vægge, og den er også et både flot og sikkert valg. Selvom dine vægge i forvejen er hvide, vil et nyt lag hvid med sikkerhed skabe et friskt udtryk.

Det kan dog også skabe utroligt meget liv og varme at vælge en anden farve end hvid til væggene. Hvis der for eksempel er en farve, som du har en kæmpe forkærlighed for, kan du overveje at male en eller flere af dine vægge i netop den farve. På den måde vil du konstant kunne nyde synet af din favoritfarve.

Del artikel

Andre læser også