Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre gode grunde til, at du skal installere en elevator i din bygning i København

Af Redaktionen

Danmarks hovedstad består af masser af små gader, som alle har høje bygninger med meget små opgange. Dette gør det upraktisk for mange mennesker at nyde den skønne store by, da det for dem er umuligt at komme op og ned af de mange trapper. En elevator kan være løsningen på dette problem, og er du stadig i tvivl, så får du i denne artikel tre gode grunde til, hvorfor du skal installere en elevator i din bygning. Når du så er overbevist, så kan du altid kontakte en elevatormontør i København, som kan hjælpe dig med en montering af KONE elevatorer til din bygning. 

Attraktivt for flere grupper af mennesker

Når du vælger at installere en elevator i din opbygning, så kan du virkelig tiltrække mange andre typer af beboer end blot den gængse dansker. Du kan her også være udlejer til ældre, til handicappede eller til større børnefamilier, som gerne vil kunne få barnevognen op og ned mellem lejligheden og fortovet. Du kan altså gøre dine lejligheder langt mere attraktive for flere grupper af mennesker, som du i øjeblikket eliminerer ved udelukkende at have en almindelig trappeopgang. 

Lejlighederne stiger i værdi

Når du vælger at installere en elevator i din opgang, så kan du være sikker på, at dine lejligheder i din bygning stiger i værdi. En elevator, som gør livet nemmere for beboerne i bygningen, er med til at give din bygning mere værd for kommende lejere, og skulle du en dag ville sælge din bygning, så kan du her også få en større sum for den. Du kan altså udelukkende få positive salgsoplevelser med en ny elevator til din bygning. 

Gør vedligeholdelsen nemmere

Når du vælger at installere en elevator i din bygning, så gør du ikke kun livet nemmere for beboerne i opgangen, men du gør også livet nemmere for dig selv. Vedligeholdelsen af bygningen vil blive langt nemmere, hvis du har adgang til en elevator. Dette vil gøre det nemmere for dig at lave almindelig vedligeholdelse, men det vil også gøre det nemmere at istandsætte de lejligheder, som er bygningen, når der bliver skiftet lejer.

Der er altså flere forskellige positive ting, som du kan få ud af at installerer en flot ny elevator til din bygning. Så kan du gøre noget godt for dine lejere og dig selv.

Del artikel

Andre læser også