ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tre måder at holde ferie på i Danmark

Af Redaktionen

Artiklen er skrevet i samarbejde med Lejlino og Out North. Der vil være betalt indhold i artiklen.

Med de store klimaforandringer i verden, så er der mange danskere, der har valgt at holde deres sommerferie hjemme på dansk grund. Det kan du også roligt gøre, da der er mange muligheder for en fantastisk ferie hjemme i det danske. Vi giver dig tre forskellige måder, hvorpå du kan holde en god sommerferie i Danmark, og hvor du samtidig passer godt på vores klima. Samtidig klæder vi dig godt på til din ferie.

Overlevelsesturen

Lad os starte med en af de mere anderledes ferier, nemlig en overlevelsestur. Det er blevet mere og mere populært at tage på ferie i de danske skove og naturområder, hvor du selv står for at fange maden og sover i telte rundt omkring. Dette er en meget billig måde at holde ferie på, og størstedelen af dem, der allerede har prøvet denne ferietype mener, at det er meget afslappende.

Skal du af sted på sådan en tur, så er det vigtigt, at du kigger dig godt omkring efter nogle gode rygsække. De skal kunne rumme alt det nødvendige og samtidig være behagelige at gå rundt med i flere timer. Samtidig er det par gode vandrestøvler også vigtige for dig, og du kan finde en masse af dem hos blandt andet Out North. Her kan du bruge søgefunktionen og søge på vandrestøvler dame, så du nemt og hurtigt kan finde præcis det, du søger.

Storbyferie

Bor du i en mindre by til dagligt, så kan du passende overveje at tage et smut forbi København og få en masse kultur og byliv på din ferie. København er fantastisk i sommerhalvåret, og derfor egner byen sig også rigtig godt til en forlænget weekend. Det kan også være, at du gerne vil være der hele sommeren, og her er det en fordel med en god bolig. Lej lejlighed i København og nyd sommeren med masser af god mad, shopping og dansk kultur i stor stil.

Feriehuse

Vil du gerne have en ferie fyldt med afslapning og familietid, så kan du kigge dig omkring efter en god feriehytte. Du kan enten leje et sommerhus i én af de mange feriebyer i Danmark, eller også kan du leje en hytte i et feriereservat. Fordelen ved sidstnævnte er, at der ofte vil være en masse aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne. Det kan være en pool, børneaktiviteter, legeland og meget andet.

Vil du hellere holde en ferie i fred og ro, så skal du finde et sommerhus. Det kan være en fordel med et sommerhus tæt på stranden, også selvom det vil koste dig lidt mere. Så får du nemlig muligheden for at starte dagen med en tur i havet ligesom på en ren badeferie.

Del artikel

Andre læser også