Tre retter for 210 kr.: Mere end 100 restauranter er med i DinnerDays

Skrevet af: Michael Qureshi
Restaurant BARR Foto Tim-Spreadbury
Restaurant BARR Foto Tim-Spreadbury

De seneste år har den store landsdækkende restaurantfestival DinnerDays for alvor fået i København og resten af landet.

DinnerDays er tilbage i vinterferien i uge 7, hvor mere end 100 restauranter landet over står klar med spiseoplevelser til særligt lave priser.

I København deltager toprestauranter som Rebel, No.2 og Michelinrestauranten 108.

Siden restaurantfestivalen DinnerDays blev stablet på benene for fem år siden, er antallet af deltagende restauranter mere end tidoblet på landsplan.

Du kan se alle dem der er med i København – og deres menuer her

Alle rekorder blev slået sidste år

Gæsterne har spist og spist, og sidste år blev alle rekorder slået, da billetsalget steg med mere end 70 procent sammenlignet med uge 7 i 2018.

DinnerDays finder sted fra d. 7.-16. februar og arrangeres af DinnerBooking med det formål, at danskerne kan smage sig igennem de restauranter, de går og drømmer om, uden at blive ruineret.

Samtidig har restauranterne mulighed for at vise gæsterne deres kulinariske formåen.

I København har DinnerBooking samlet nogle af byens bedste restauranter til DinnerDays.

Der er restauranter for enhver smag, men fælles for dem er, at de byder på treretters menu fra 210 kroner (+ gebyr).

Her kan man vælge blandt restauranter som Bodil, Sans Souci og Hummer.

Du kan også komme på MASH, Ibu eller Madklubben til DinnerDays.

Mash

Michelin for en skilling

Hvis man har lidt ekstra stående på madbudgettet, kan man få en vaskeægte Michelin- eller gourmetoplevelse for kun 400 kroner (+ gebyr) og smage sig igennem gastronomi på eksempelvis Nomas lillebror, Restaurant 108 eller den anmelderroste Restaurant Barr.

“Vi sætter stor pris på gæsternes voksende appetit for konceptet, og derfor står vi endnu en gang klar med toprestauranter til DinnerDays.

Det kan også kun lade sig gøre, fordi restauranterne er superprofessionelle og er konsekvente i at levere sublime spiseoplevelser,” siger Sofie Twisttmann Hansen, PR- og Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

Se alle restauranterne der deltager i DinnerDays i København – og menuerne her