Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tre tips til at passe godt på dine tænder

Af Annoncør

Synes du også nogle gange, at det kan virke så besværligt og måske overflødigt at gøre så meget ud af pasningen af dine tænder, at du hellere glemmer det?

Annoncørbetalt indhold leveret af: Oris.dk

Det er nemlig ikke en af de sjoveste pligter at passe tænderne, men det er bare enormt vigtigt. Det gælder også, når du er blevet voksen, og måske ikke i samme omfang blive kaldt ind til tandlægen som før.

Hvis du synes, det kan være lidt svært og uoverskueligt at finde hoved og hale i god tandpleje, så får du her tre enkle og simple råd, som du kan tage med dig.

1. Børst tænder og brug tandtråd dagligt

Din tandlæge har helt sikkert allerede fortalt dig det her mange gange. Alligevel fortjener det måske at blive gentaget. Denne pligt er nemlig langt fra en vane hos alle, og derfor vil nogle mennesker også være lidt for gode til at springe over tandbørstning og brug af tandtråd til dagligt.

Sidder du og nikker genkendende nu, så husk på, at det er for dit eget bedste.

Det er nemlig vigtigt, at du børster dine tænder to gange om dagen – gerne morgen og aften. Gjorde du ikke det, ville dine tænder hurtigt blive for urene for dit eget bedste.

Udover at børste tænderne, skal du også bruge tandtråd, så du kan fjerne det skidt, der gemmer sig mellem tænderne.

2. Tag til tandlægen regelmæssigt

Uanset hvor god du bliver til at børste dine tænder og at bruge tandtråd, så er det stadig vigtigt, at du holder fast i de regelmæssige besøg hos tandlægen.

Du skal huske på, at besøg hos din tandlæge ikke fungerer på samme måde som besøg hos din praktiserende læge. Normalt går du måske kun til lægen, når der er noget galt, men du skal til tandlægen oftere. Så kan du nemlig nå at gøre noget ved de problemer, der opstår, inden det går helt galt for dig.

Start hos en dygtig tandlæge i Lyngby.

3. Pas på, hvad du putter i munden

Endelig er det også en god idé at overveje, hvad du indtager. Nogle fødevarer kan have en meget dårlig effekt på dine tænder. Derfor er det værd at overveje, om det er værd at indtage for dig.

Når du spiser eller drikker noget, der er skadeligt for tænderne, så kan du altid drikke et godt glas vand efterfølgende.

Del artikel

Andre læser også