MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tre tips til at skabe effektive reklame- og kampagnevideoer til sin virksomhed

Af Annoncør

Reklame- og kampagnevideoer er en effektiv måde at nå ud til flere kunder på. Men det kræver, at man lægger tid og arbejde i at lave en god video. Det er ikke nok bare at have en god idé til en video – den skal også udføres professionelt. Her er tre tips til, hvordan du kan få mest muligt ud af din virksomheds reklame- og kampagnevideoer.

God videoproduktion for et professionelt udtryk

Et vigtigt element i enhver video, der skal promovere din virksomhed, er, at der er en god videoproduktion, da det er med til at skabe et professionelt udtryk. Det vil gøre, at dem der ser videoen tager jer seriøst, og det er den bedste start til at finde nye kunder. Ved at anvende et professionelt produktionsfirma er man sikret netop dette, og dermed kan den udgift der er til firmaet altså ses som en investering, da det er et vigtigt element i at nå nye kunder. Her er man nemlig sikret det rette lys, de fedeste vinkler og god kameraføring – og det vil vise jeres virksomhed eller brand fra den bedste side.

Find jeres målgruppe, og tilpas videoen til dem!

Når man laver en video, er det vigtigt at have en målgruppe for øje og tilpasse sin video til dem. Derfor er det enormt vigtigt, at man laver nogle analyser af de kunder, der allerede er i virksomheden over overvejer, hvordan andre potentielle kunderbaser kunne se ud. Hvor gamle er de, og hvor bor de? Har de en særlig identitet eller politisk holdning? Hvad drager netop disse mennesker til jeres produkt? Ved at undersøge disse spørgsmål bliver det lettere at kende deres adfærd og tilbøjeligheder – og så kan det være med til at afgøre, om jeres video eksempelvis skal have fokus på klima, være fyldt med humor eller have en bestemt type person med i videoen. Lær målgruppen at kende, og tilpas videoen til dem.

Find det rette medie på baggrund af målgruppe

Når man har målgruppe og tilpasning på plads, er det vigtigt at vide, hvilket medie kunderne optræder på. Det kan afgøre, om I skal lave en video til Facebook, til TikTok eller måske til biograf eller TV? Her prioriterer de forskellige medier nogle forskellige typer af videoer, både hvad længde, indhold og blikfang angår. 

På Sociale Medier er det en fordel at arbejde med korte videoer, der er meget målrettede i sin vinkel, blandt andet for at fange de unge. På TV og i Biografen kan videoerne godt være længere, og de skal have en mere bred appel, da de rammer større grupper af mennesker. 

Gode videoer kan gøre meget for en virksomhed – men tænk altid over målgruppen! 

Del artikel

Andre læser også