ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trendy Bazaar tester berber-brunch på søndag

Af Rasmus Kramer Schou
Bazzar kører berber-brunch PR Foto
Bazzar kører berber-brunch PR Foto

Madklubben har skabt en gedigen succes med deres mellemøstlige restaurant Bazaar i Dronningens Tværgade 21.

Det gamle posthus blev i 2018 omdannet til en smeltedigel af god arabisk mad, fornuftige priser og forrygende feststemning.

Madklubben havde igennem flere år haft øje på den tiltalende mad fra fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika.

Læs også: Lavpris-latté og billigt bagværk: ALT koster 15 kr. på ny café i København

Berber-brunch
Det blev så til Restaurant Bazaar, som byder på et åbent køkken og en cocktailbar – samt ikke mindst en væld af små deleretter.

Den slags kan man sagtens transformere til en brunch. En såkaldt berber-brunch.

Og det er præcis, hvad Bazaar gør søndag d. 2. juni kl. 10:00 – 15:00.

Til at starte med som en prøveballon, men hvis berber-brunchen bliver en succes, sætter de den fast på menuen.

Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København

Fuld fart på smagen
Glem alt om de klassiske røræg, bacon, ostemadder og røget laks.

Bazaars brunch byder blandt andet på avocado rørt med citron, chili, koriander og za’atar. Persian fried chicken med mynteyoghurt.

Der er også de populære stegte edamamefalafler med yoghurt og koriander, den libanesiske salat fattoush med agurk, tomat, rødløg, mynte, persille og koriander.

De kulgrillede auberginer med pistacienødder og vinaigrette og den største brunchfavorit i det meste af mellemøsten – shakshuka – som bedst kan beskrives som porchede æg i en krydret tomatsovs samt et væld af andre lækkerier fra Mellemøsten.

Prisen bliver omkring 50 kr. pr ret. Men man kan også bare lade køkkenet gå amok.

For 200 kr. får man 10 serveringer, som bliver delt blandt de spisende ved bordet.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Hvad: Bazaar
Hvor: Dronningens Tværgade 21
Hvornår: Søndag 2. juni kl. 10:00 – 15:00
Hvor meget: 200,- for 10 deleserveringer
Hvordan: Læs mere her

 

Del artikel