ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se billederne: TV 2-vært sætter sit hus til salg tæt på København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Lokalbolig Hellerup
Foto: Lokalbolig Hellerup

Knap fire år. Så længe har Go’ Morgen Danmark-værten Mikkel Kryger Rasmussen boet i et sort bindingsværkshus i den mondæne forstadskommune Gentofte.

En villa, som han dengang købte med hustruen Camille Mynthe Rasmussen, men som du nu kan overtage nøglerne til – selvfølgelig i bytte for et vist beløb. Hjemmet er nemlig netop kommet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Dengang parret købte huset, gav de knap 5,8 millioner kroner for det 126 kvadratmeter store hjem, som ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Lokalbolig Hellerup ligger i det ”attraktive Dyssegårdkvarter med gåafstand til alle bekvemmeligheder”.

I dag kan du købe hjemmet, som har fem værelser, et stort køkken alrum med fritlagte murstensvægge og en rummelig have med et anneks for lige under 10,5 millioner kroner.

Dyr, dyrere, Gentofte

Den erfarne tv-vært kan glæde sig over at have investeret sine penge i mursten i et boligområde af landet, hvor huspriserne har nydt særdeles godt af den fremgang, boligmarkedet har oplevet under coronakrisen.

Det er nemlig for alvor blevet mere reglen end undtagelsen, at villaerne i Gentofte Kommune koster over 10 millioner kroner. Det viser tal fra Boliga.dk.

For hvor husene i Gentofte tilbage i 2018, hvor Kryger og fruen købte deres hus, i gennemsnit blev handlet til en kontant salgspris på lige knap ni millioner kroner, så lå gennemsnittet i 2021 på næsten 12 millioner kroner for et hus i det eksklusive villaområde – en kontant stigning på tre millioner kroner.

Udover sin nuværende plads i sofaen på Go’ Morgen Danmark på TV2, har Mikkel Kryger blandt andet også indtaget værtsrollen på MGP og SommerSummarum. Han har tre børn med hustruen Camille Mynthe Rasmussen.

Se Mikkel Krygers Gentofte-villa her

Del artikel