MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tweed it up: Kom med på årets mest stilede cykeltur i København

Af Redaktionen
Nu kan du komme med på Københavns mest stilede cykeltur. Foto: PR
Nu kan du komme med på Københavns mest stilede cykeltur. Foto: PR

Har du binget tv-serier som Peaky Blinders eller Downton Abbey – og elsker du tøjet, stilen og nostalgien?

Så kan du opleve det på tæt hold lørdag d. 11. september i Københavns gader. Her afholder Copenhagen Tweed for tiende år Københavns mest stilede cykelløb, Copenhagen Tweed Ride.

Bag eventet står foreningen Copenhagen Tweed, som er for alle, der holder af nostalgi, gammeldags tøj, generel god stil og i særdeleshed god opførelse.

Cykeltur, picnic og afterparty

Turen starter kl. 9.00 og undervejs på cykelturen er der picnic, hvor du kan nyde medbragt mad eller sætte tænderne i lækre tærter fra American Pie Company, som du kan købe, når du tilmelder dig.

Når København er cyklet igennem, slutter dagen med et brag af en afslutningsfest, hvor der er præmieuddeling til de bedst klædte.

Eventet handler dog om andet end sixpences, tern og blomstrende kjoler. Det handler i høj grad også om den gode etikette på cykelstien og at skabe god, gammeldags glæde blandt både medtrafikanter og tilskuere, ifølge Karen Hartig, som er formand for Copenhagen Tweed.

”Det handler om god opførsel og positiv forandring. Der er i foreningen et dejlig fællesskab og rummelighed for alle aldre, køn, seksualiteter og grader af nørderi. Her mødes ligesindede om tøj, nostalgi og historie.”

Den første Copenhagen Tweed Ride blev afholdt i 2011, hvor der var 7 deltagere. Eventet har haft vokseværk og kan i 2021 fejre 10 års jubilæum med +100 deltagere. Så mon ikke dette års cykeltur bliver ekstra festlig.

Deltagelse koster kun 150kr, hvilket bl.a. inkluderer 1 års medlemskab af foreningen, årets Tweed Ride pin og en goodiebag.

Vi kunne ikke afholde vores events uden NemTilmeld

Siden 2015 har Copenhagen Tweed brugt det danske tilmeldingssystem NemTilmeld til administration og tilmelding til Tweed Ride og foreningens andre events. NemTilmeld er uundværlig, fordi det hjælper med at løse mange tidskrævende opgaver, som foreningen ellers skulle bruge store ressourcer på, ifølge Karen Hartig.

”De sidste år er vi blevet ca. 100 deltagere per år, og det ville være noget bøvl at styre tilmeldingerne uden NemTilmeld. Med NemTilmeld kan vi sælge billetter og tillægsydelser, deltagerne har mulighed for at rette deres tilmeldinger selv, og vi skal bare holde styr på informationerne.”

Hvis du skulle have lyst til at tage med på en dag i nostalgiens og finurlighedens tegn, så find dit bedste tweed frem og book din billet til den 11. september via copenhagentweed.nemtilmeld.dk

Del artikel

Andre læser også