Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tyngdedyner til børn er blevet populære

Af Annoncør

Hvis dit barn har problemer med at sove, findes der forskellige løsninger, som måske kan være en hjælp. Vi kender alle den betryggende følelse, af at lægge os under dynen eller tæppet. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: hugged.dk.

Denne følelse kan hjælpe os med at falde til ro, så vi endelig kan sove. Hvis dit barn ikke kan sove, kan det være svært at vide, hvad du skal stille op. Der findes måske ikke en endegyldig mirakelkur. Men det bedste du kan gøre, er at eksperimentere med forskellige løsninger, indtil du finder det der hjælper i netop din situation. 

Hvad er en tyngdedyne? 

En tyngdedyne til børn er en dyne, som vejer mere end en traditionel dyne. Dette lyder meget simpelt, og det er det alt andet lige også. Det kan være svært at tro, at netop dette kan gøre en stor forskel. Men du kan tænke over det på denne måde. Når du lægger dit barn i seng, vil du oftest folde dynen under kroppen. Hvorfor gør du dette? Måske har du slet ikke tænkt over det. Men, du gør det formentligt fordi, at du vil have dit barn, føler sig trygt og holde varmen. Man kan sige, at en tyngdedyne gør dette for dig i løbet af natten. Vægten vil nemlig sørge for, at sider falder ned langs kroppen og holder barnet varmt og trygt. 

Hvad kan du gøre som supplement til tyngdedynen? 

Som sagt findes der ikke en mirakelkur imod søvnløshed. Derfor kan du benytte andre tiltag, som supplement til dette forslag. Du kan f.eks. undgå, at dit barn indtager for meget sukker for sengetiden. Dette er ofte et problem, fordi man særligt sidder og hygger sig om aftenen, og måske indtager enten sodavand eller slik. For nogle børn er dette ikke et problem, men for andre kan denne indtagelse af sukker føre til, at de har for meget energi, når de prøver at falde i søvn.

Del artikel

Andre læser også