Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udforsk København i sommerferien

Af Martin Jørgensen

Skal du ligesom mange andre danskere holde sommerferie i Danmark, fordi du har måtte aflyse dine oprindelige planer på grund af COVID-19? Så mangler du måske inspiration til nye sommerferieplaner, og hvad du kan få tiden til at gå med her i Danmark. Her får du en oversigt over de mange spændende ting, som du bl.a. kan lave i vores alle sammen kære hovedstad, København. Læs med her, og få inspiration

Den Lille Havfrue

En oplagt attraktion, når man er i København, det er naturligvis Den Lille Havfrue. Den Lille Havfrue blev opstillet den 23. august 1913 på langelinjen i København, og er en gave fra brygger Carl Jacobsen til Københavns kommune. Skulpturen er udført i bronze og granitsten, og er inspireret af H.C Andersens eventyr om havfruen, som ofrede alt for at blive forenet med den unge og smukke prins på landjorden.

Skulpturen gør ikke så meget væsen af sig, men formår alligevel med sit yndige udseende at tiltrække tusindvis af turister og beundrere år efter år. Den Lille Havfrue er derfor på mange måder blevet et must-see, når man er på visit i København.

Vinsmagning

Skulle man være så uheldig ikke at have vejret med sig på sin københavnertur, så er der heldigvis også en lang række af spændende indendørs aktiviteter, som man kan give sig til i stedet. Dette kunne blandt andet være det omtalte vinsmagning, hvor du bliver introduceret til et lille udpluk af de allerbedste vinsmagningsoplevelser i Danmark

Vinsmagning er altså i den grad værd at prøve, hvis du er interesseret i vin og ønsker en endnu bredere viden indenfor feltet, eller hvis du blot vil have en god oplevelse i selskab med andre vin og drue elskere.

Ølsmagning

Er du ikke den helt store vinelsker? men i stedet en ægte ølentusiast? så er ølsmagning oplagt at afprøve i stedet. Ved ølsmagning kommer din smagsløg for alvor på en fantastisk rejse, når du får lov til at smage på alverdens forskellige øl sammen med andre ægte øl elskere.

Nogle steder arrangerer endda også ølsmagning ud af huset, hvis man foretrækker smagningen i hjemlige eller andre specielle omgivelser i stedet. Dette kunne være oplagt at benytte sig af til en polterabend eller andre festlige arrangementer.

Kanalrundfart

En anden ting som næsten er et must at opleve, når man er på visit i storbyen, det er naturligvis en kanalrundfart. Ved en kanalrundfart vil du få en tur rundt i Københavns skønne kanaler med audioguide. Du vil undervejs have udsigt til Københavns fantastiske arkitektur, og der vil være flere stop undervejs, hvor du kan hoppe af og på så meget du vil. En kanalrundfart er altså en oplagt måde at få udforsket mange af Københavns forskellige områder på.

Der er altså mange spændende og oplevelsesrige ting, som man give sig til i København. Det behøver altså dermed langt fra at være kedelig at holde sommerferie i Danmark.

Så hvorfor ikke booke et par skønne dage i storbyen? Og giv dig selv og familien en på opleveren.