ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udskiftning af kobling – Sådan finder du den bedste pris

Af Annoncør

Der er ingen tvivl om at det giver rigtig god mening at kigge efter den bedste pris, når du skal have fortaget udskiftning af kobling på din bil. Det er en stor udgift og der er markant forskel på de værksteder der tilbyder at fortage en udskiftning af din kobling i bilen, fordi nogle specialisere sig i bestemte bilmærker og lignende forskellige som udgør en stor prisforskel.

Annoncørbetalt indhold leveret af Bil-Nyt.dk

Vi har i denne artikel lavet en lille lynguide til hvordan du får en god oplevelse med dit næste værkstedsbesøg, så du både kan få udskiftet din kobling til den billigst mulige pris, men samtidigt får en god oplevelse med service niveauet på det værksted du har valgt.

Få flere tilbud på udskiftning af kobling

Når du skal have lavet noget på din bil, uanset om det er udskiftning af kobling, service eller lignende, så er det altid en god ide at få flere forskellige tilbud på opgaven. Det er nemlig ofte her man kan se de store prisforskelle foran sig, hvis du har 3 tilbud og den ene af de tilbud er 50% dyrere end de andre 2. Så kan du hurtigt sortere det ene tilbud væk og så udelukkende arbejde med de to andre muligheder.

Vælg derefter værkstedet med de bedste anmeldelser

Nu har du fundet de to du tænker har et prisniveau som du kan være med på, og hvor du syntes at det ikke er hverken for billigt eller for dyrt. Nu skal du til og vælge hvilke et af de tilbud du har fået, som du skal bruge. Her er det klart du skal være kritisk i forhold til deres anmeldelser fra tidligere kunder og samarbejdspartnere. Du kan med fordel besøge deres facebookside, eller deres trustpilot konto og se om det er nogle glade og tilfredse kunder. Derefter kan du prøve at se hvad der sker når de får en dårlig anmeldelse, hvilket også betyder meget for deres service niveau. Det er nemlig her du kan se om de forsøger at få et godt samarbejde med de utilfredse kunder eller om de blot er ligeglade med deres utilfredse kunder. Hvis du kan se at der er et match der er bedre end det andet så har du hermed fundet dit nye værksted som kan stå for din opgave.

Del artikel