MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ugens tip: Vi kom for at få en fedtet burger – men endte med en minitur til Bangkok

Af André Bentsen
Vi fik to gange rød karry, forårsruller og to forskellige limonader for 250 kroner på Kajen, der med god vilje lige så godt kunne have ligget i Bangkok. Foto: André Bentsen
Vi fik to gange rød karry, forårsruller og to forskellige limonader for 250 kroner på Kajen, der med god vilje lige så godt kunne have ligget i Bangkok. Foto: André Bentsen

Her på MigogKbh er vi vilde med burgere.

Derfor var det også en af de fedtede med ost, vi var på vej efter, da vi tog en pause fra solen på Kajen i Fisketorvet, der langsomt bevæger sig op på guilty pleasure kurven.

Der er dog mange sultne landkrabber på Kajen lige for tiden, så vi gjorde os umage og gik en runde, mens vi kiggede på de mange menukort samlet under ét tag.

Et sted stod en ung kvinde og snittede friske guleroder, mens kollegaen i pendulfart servicerede kunder.

Gastronomi-nudging virker på os. Vi er modtagelige for andres smag og popularitet og kastede anker ved Wok Wok.

Selv påstår den lille biks, at det er som at tage en smuttur til Bangkok, og der var da også en kok, der rystede en wok med noget, der lignede pad thai.

Det åbne køkken giver lidt street-food-vibes, hvor man både ser wokken svinges og gulerødderne snittes fint. Foto: André Bentsen

Vi faldt dog for menutilbudet, hvor du kan få rød karry, forårsrulle og en limonade med rabat.

Der var ikke udsolgt, men vi var solgt.

Det er nemt, billigt og værd at prøve, hvis du kan vil have en mundfuld-thailand med hjem eller ikke lige orker selv at skylle ris.

Vi er ikke helt sikre på, at vi er fans af den åbne tank-selv-station – men vi udnyttede det til at tage ekstra sursødsovs. Foto: André Bentsen

Kæmpe anbefaling herfra MigogKbh.

Selvom vi ikke helt har glemt den burger vi satte sejl for at finde, er det ikke altid en dårlig idé at lade sig føre med tidevandet.

Nå ja.

WokWoks karry smager ganske enkelt fantastisk. Men måske du skal tage maden med ud i det gode vejr, for der er meget trængsel og larm ved de få borde. Foto: André Bentsen

Og hører man til de lidt vulgære typer, der godt kan spise ekstra forårsruller eller andet snask, så vil man nok synes, at den fordanskede udgave af en tag-selv-bod med sød chilli og andre dyppelser er en gave.

Vi har ikke helt fundet ud af om, vi elsker eller hader det. Men det var der, og vi tog fra.

Hvad: Wok Wok, thailandsk streetfood

Hvor: Kajen på Fisketorvet

Hvornår: Tirsdag til søndag – 11 til 21 (fredag og lørdag til 22)

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien