ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ugens vintip med tilbud: 3 vine til sommerens grillaftener

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Ugens vintip leveres hver uge i samarbejde med Brdr. D’s Vinhandel

Det gode sommervejr har for alvor fået fat i Danmark og rundt omkring på de Københavnske villaveje og altaner er der tændt op i grillen.

For er der noget vi danskere er glade for, så er det at sidde på terrassen til langt ude på natten i grill osens dunst og med et godt glas rødvin i hånden.

Kraftige frugtige rødvine bliver i stor stil langet ud over disken i de københavnske vinbutikker til sommerens grill aftener, men der er et par tommelfingerregler man skal huske, når den perfekte bøf vin skal købes.

Proteiner og tanniner er et perfekt match. Tanniner i rødvine kommer fra druesortens skal, kerner, stilke og til tider lidt fra vinifikationen, det er dem der prikker på tandkødet og tørre munden ud. Tanniner binder sig til proteiner i spyttet og giver derfor den udtørrende følelse i bunden.

Derfor, hvis man vælger proteinrigt mad altså en god saftig rød bøf fra grillen med sin tanniske rødvin, vil mange af de tanniner binde sig med proteinerne fra bøffen og dermed gøre vinen blødere og give vinen følelsen af ekstra fylde.

Gå derfor efter vine fra venstre bredden i Bordeaux, toscanske vine på Sangiovese altså kraftig Chianti eller Brunello eller Nebbiolo vine så som Barberesco og Barolo

Er du en af dem der griller kylling, svinekød eller grillpølser, kan du derfor med fordel vælge en vin med mindre tanninstruktur, så som vine fra Bourgogne, Beaujolais eller syd Rhône vine på Grenache.

Bliv inspireret og køb vinen til din grillaften her:

Montepeloso Eneo 2015 Toscana

Kongevin lavet på Sangiovese, Montepulciano, Marselan og Alicante, en spændende druesammensætning kombineret af den store vinfilosof Fabio Chiarelotto.

Ved køb af 6. Stk er prisen kun 299,95 kr – Tjek tilbuddet ud her. 

Labruyére Moulin A Vent Coeur de Terroir 2015 Frankrig

Tæt og kraftig Beaujolais på Gamay druen fra legenden Edouard Labruyere. Hans familie har siden 1850 været i besiddelse af nogle af de bedste cru-marker i Beaujolais.

Ved køb af 6. Stk er prisen kun 189,95 kr – Tjek tilbuddet ud her.

La Balade de Coline Vaucluse 2016 Frankrig

Lækker saftig syd Rhône vin lavet på Grenache, Carignan og Syrah. En vin med aromaer af solmodne bær, vilde urter og en god mineralitet.

Ved køb af 6. Stk er prisen kun 65 kr – Tjek tilbuddet ud her.

Besøg os her:

Østerbrogade 152
2100 København Ø

Rolighedsvej 9
1958 Frederiksberg

Ordrupvej 88
2920 Charlottenlund

Shop på: www.dvin.dk

Se de øvrige vintip lige herunder – bare klik på billedet

Tjek også MigogKbh’s Spiseguide med det fulde overblik over Københavns bedste restauranter, caféer og Take Away

Del artikel

Andre læser også