MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Toppes med bacon: Umut er klar med takeaway-tarteletter i lange baner

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Umut Sakarya er lidt af en tartelet-konge. På lørdag skal han være med til at kåre landets bedste. Foto: PR, Guldkroen
Umut Sakarya er lidt af en tartelet-konge. På lørdag skal han være med til at kåre landets bedste. Foto: PR, Guldkroen

Mens alle byens restauranter holder lukket for spisende gæster, må man nøjes med takeaway, hvis man vil have gode madoplevelser og ikke orker at stå i køkkenet hele dagen.

Men heldigvis er udvalget af takeaway af høj kvalitet stort, og nu kan du endda tage en ægte dansk klassiker med hjem.

Umut Sakarya disker nemlig op med bunker af tartelet-kits på Guldkroen på Nørrebro, og de er lige til at tage med hjem og varme i eget køkken.

Masser af fyld

Et tartelet-kit består af fem tarteletskaller, høns i asparges samt tomat og persille til at pynte med.

Umut lover, at der er rigeligt med fyld, så det rigtig kan flyde fra skallerne, når tarteletterne serveres.

Et tartelet-kit koster 95 kroner, og hvis du lige vil tilføje bacon som prikken over i’et, kan det gøres for 15 kroner ekstra.

Hvis I er en hel familie med tartelet-sultne maver, har Guldkroen det, som Umut selv kalder århundredets tilbud – nemlig 20 tarteletskaller med fyld og pynt for i alt 350 kroner. Hertil kan I få bacon for 50 kroner ekstra.

Til dessert kan man bestille klassisk, dansk rødgrød med fløde for 45 kroner per portion.

I weekenden

På Instagram fortæller Guldkroen:

“Vi koger hønen og hanen med urter, laurbærblade og hele peberkorn, hvorefter de plukkes. Fonden sigtes, koges med fløde og smages til, hvorefter asparges tilføjes. Det hele køles ned i portionsbakker, så du nemt kan varme det op i en gryde – eller i microovnen.”

Tarteletterne kan hentes lørdage og søndage fra uge 9, og sidste frist for bestilling er torsdag aften kl. 21.

Du bestiller via MobilePay, hvor du skal overføre beløbet til telefonnummer 53 56 35 36, og i kommentarfeltet ved overførslen skriver du, hvad du vil bestille, og hvilken dag du afhenter din bestilling.

Der kan hentes tarteletter på Guldkroen lørdag og søndag mellem kl. 11 og 13.

Hvad: Tarteletter
Hvor: Guldkroen, Fredensgade 11, København N
Hvornår: Lørdage og søndage fra uge 9