Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Gør klar til genåbning: Umut vil selv corona-teste sine gæster

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Efter regeringens udmelding om, at restauranter kan åbne for udeservering 21. april, er restauratører rundt omkring i byen begyndt at gøre klar til igen at servere mad og drikke for gæster.

Umut Sakarya, der ejer Guldkroen og Guldgrillen, er en af dem, der glæder sig til at genåbne.

Det kræver dog en negativ coronatest, før man som gæst får lov at sætte sig på en udeservering og indtage et måltid, og det har fået Umut til at tænke kreativt.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at han nu er gået i gang med at undersøge, om han kan uddanne sit personale til at udføre coronatest.

Service til gæsterne

“Man behøver ikke have en sundhedsfagligudannelse. Derfor vil jeg undersøge om det er muligt, at tjenerne kan gøre det. Det vil være lettere,” siger Umut Skaraya til Ekstra Bladet.

Han forklarer, at man i andre brancher har gjort lignende tiltag for at servicere gæsterne, og den mulighed vil Umut også gerne have.

Umut fortæller desuden, at han er i dialog med Københavns Kommune om at få lov til at inddrage parkeringspladser til udeservering i en periode, da hans spisesteder pt. ikke har mange siddepladser udendørs.

Del artikel

Andre læser også