ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Under alle ejendomshandler bør man have en boligadvokat til at hjælpe

Af Annoncør

Advokater kan være gode at have i mange forbindelser. Om det er hvis man står og skal have en til at forsvare sig hvis man er blevet anklaget for at gøre noget kriminelt, eller man mangler en til at læse nogle kontrakter eller dokumenter igennem, før man vil underskrive, så er det altid trygt og ofte troværdigt at have en advokat til at undersøge tingene. Det gælder også når man skal handle med ejendomme. Det kan være superindviklet og meget svært som især førstegangskøber af en bolig at finde ud af om man bliver snydt, der mangler noget eller om der bliver brugt unødvendigt mange penge på et specifikt punkt eller flere. Derfor kan det være en god ide med en boligadvokat til at rådgive sig gennem et helt bolighandelsforløb. 

Hvad gør en boligadvokat, og hvorfor kan det betale sig at have en boligadvokat?

Som sagt kan det ikke pointeres nok gange at en advokat er god i mange forskellige sammenhænge og at det er nærmest yderst nødvendigt og til en kæmpestor hjælp hvis man også har en i forbindelse med en bolighandel. Det står selvfølgelig også meget tydeligt klart hvorfor det kan betale sig at have en boligadvokat. Det siger jo sig selv. Man vil nødigt blive snydt eller bruge for mange penge på noget man kunne have undgået hvis bare man havde en boligadvokat til at gennemgå papirer og diverse. Men hvad gør en boligadvokat helt konkret? Man får selvfølgelig en helt fuldkomme uafhængig rådgiver, som altid er på din side af sagen, og som også kun er forpligtet til kun at rådgive og repræsentere den ene side af en sag. Ejendomsmægleren i en bolighandel er altid sælgerens mand, og har interesse i at sælge boligen da det også giver ejendomsmægleren selv gevinst i form af provision, for de lån og forsikringer han eller hun sælger i forbindelse med en ejendomshandel. En boligadvokat kigger kun på det som er i din egen interesse, og tjekker papirer osv., hvor alt er med din, altså købers egen interesse i centrum.

Hvad skal man lede efter når man vælger hvem der skal være ens boligadvokat?

Som med så meget andet, så skal man lede efter nogle professionelle folk som ved hvad de taler om og som har prøvet det før. Led efter boligadvokater med mange års erfaring og gode anmeldelser. Det kan eksempelvis være tidligere kunders udtalelser på sider som trustpilot.

Del artikel

Andre læser også