MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Undersøg forskellige behandlingsmuligheder: Mangler du et sted at starte?

Af Annoncør

Det kan være et kæmpe skridt at tage hvis man står i en situation hvor man har overvejet med sig selv, om det at gå i behandling, er en relevant og rigtig løsning for dig. Hvis du står i en situation hvor du sidder inde med en for en form for problem, så vælger mange mennesker i en lignende situation som den du sidder i at søge hjælp og vejledning ude fra.

Kender du de relevante muligheder?

Når man står i en situation hvor man har behov for behandling ude fra, så kan det føles som en stor opgave at skulle finde frem til sine muligheder på egen hånd. Heldigvis findes der forskellige steder både ude i samfundet og redskaber fra samme aktører online, som kan hjælpe dig godt i gang. Online har du mulighed for at læse om nogle af disse tilbud, som du kan undersøge hjemme i ro og mag. Find eventuelt et roligt øjeblik og læs mere om mulighederne for misbrugsbehandling her eller søg selv efter alternativer online. 

Kender du dine personlige behov?

Før at du kan finde frem til hvilke muligheder der kan være relevante for dig og din situation, så bør du sætte dig ned og tænke over om du kender til dine behov. Det kan du gøre ved at mærke hvad du er komfortabel med, og finde frem til hvad andre mennesker i en lignende situation som din har gjort. Måske har du en fortrolig person i dit liv som du kan dele dine tanker med.

Søg råd og vejledning hos eksperterne

Når du først har taget det første skridt, så sidder du måske og tænker hvordan du finder et sted at starte i din vej mod behandling. Her kan eksperter vejlede dig godt videre i din proces, så du finder det rigtige tilbud for dig.

Del artikel

Andre læser også