MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Undgå at gå ned på bobleplast

Af Redaktionen

Annonce

Det er en fed følelse at sidde og sprænge boblerne i bobleplast, fordi det siger sådan en god lyd og i det hele taget er ret tilfredsstillende.

Bobleplast kan dog mere end blot at fungere som tidsfordriv, og det er faktisk en optimal måde at beskytte dine ting på.

Til dig, der står over for en flytning

Har du planer om snart at flytte? Hvis ja, så vil du garanteret gerne have alle dine ting med, og de skal helst være i lige så god stand efter flytningen som inden.

Med emballering i bobleplast kan dette nemt lade sig gøre, hvis bare du fylder godt med bobleplast i flyttekassen og pakker dine skrøbelige eller værdifulde sager ordentligt ind.

Sådan emballerer du i bobleplast

Det er heldigvis ganske simpelt at bruge bobleplast som beskyttende emballage. Der er kun én ting du skal huske. Plasten består af to sider: én, der er fyldt med bobler samt én, der er glat uden bobler.

Når du pakker dine skrøbelige ting ind, handler det om at lade boblerne vende udad og at lade den glatte side vende ind mod genstanden.

Hvis blot du sørger for dette, kan du være sikker på at opnå den bedste beskyttelse fra bobleplasten, så dine ting kommer sikkert frem.

En verden af bobleplast

Alt efter hvad du skal bruge bobleplastet til, kan der være forskel på, hvilken type og hvor meget du har brug for. Heldigvis er der ruller i flere forskellige længder og bredder at vælge imellem, og fælles for dem alle er den gode, lave pris.

Du kan derfor med fordel tjekke udvalget ud og vælge den rulle, der passer bedst til dit behov. Ved bestilling af bobleplasten er der gode chancer for, at den bliver afsendt samme dag, hvilket betyder, at du ikke skal vente længe, før du har dit bobleplast hjemme.