Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Portugisisk stjernestøv: Ungt kokketalent gæster Tivoli til eksklusiv pop-up

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Der er dækket op til julemiddag i særklasse, når Tivoli og den portugisiske restaurant Vistas Rui Silvestre byder på en gastronomisk oplevelse med et strejf af portugisisk jul i Det japanske Tårn.

Fra d. 18. november til d. 31. december kan Tivolis gæster få et afbræk fra det traditionelle danske julebord og i stedet opleve moderne portugisisk kogekunst, når det er allerbedst.

Glæd dig til at smage mad i verdensklasse, når Portugals yngste Michelin-kok nogensinde overtager køkkenet.

Et anderledes og fantasifuldt julemåltid

Det er den unge kokkekomet, Rui Silvestre, der står bag gryderne i Det japanske Tårn, når Tivoli åbner for julesæsonen 2022. 

Rui Silvestre modtog sin første stjerne som blot 29-årig, og sammen med holdet fra den 1-stjernede Michelin-restaurant, Vistas Rui Silvestre, fra Algarve-regionen har han sammensat en særlig menu til Tivolis gæster.

Menuen tager udgangspunkt i Restaurant Vistas Rui Silvestres unikke smagsunivers tilsat et hint af portugisisk jul.

Rui Silvestre. Foto PR

Rui Silvestre er kendt ud over Portugals grænser for sit personlige og innovative køkken, som blander klassiske franske teknikker med moderne tilberedningsmetoder og fantasifulde smagssammensætninger. 

Af Vistas Rui Silvestres menu i Tivoli kan man forvente sig suveræne lokale råvarer såsom blåfinnet tun, de specielle Carabineiro rejer, citron kaviar, portugisisk ris og hjertemuslinger i et smagsunivers, der spiller på portugisiske traditioner og samtidig trækker inspiration fra både Indien og Mozambique, hvor Rui Silvestre har rødder. 

Der er kort sagt garanti for et anderledes, fantasifuldt og velsmagende julemåltid.

Bemærk at der ved alle reservationer skal forudbetales for menuen, og at indgangen til Tivoli ikke er inkluderet.

Menuen er en fast menu til frokost til 800 kr. pr. person og til aften til 1.200 kr. pr. person (ekskl. gebyr).

Book bord her.

Hvad: Pop-up med Rui Silvestre
Hvor: Det japanske Tårn i Tivoli
Hvornår: Fra d. 18. november til d. 31. december 2022

Del artikel

Andre læser også