MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun i weekenden: Ungt kokketalent imponerer med takeaway pop-up

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Rasmus Kornelius
Foto Rasmus Kornelius

Pop-ups hvor kendte kokke gæster nye køkkener i en begrænset periode med deres egen menu kender vi godt efterhånden.

Men takeaway pop-ups – det er det nye i 2021.

Denne her rammer lige i hjertet af hvad, vi savner allermest lige nu, og så er det til gengæld til en knivskarp pris.

Foto PR

Ungt kokketalent går solo

Tænk tilbage på en tid før Corona.

En tid hvor du kunne sidde i baren på din yndlingsrestaurant og dele et par små retter og en lækker flaske naturvin med din bedste ven, mens snakken og latteren gik til langt ud på natten.

Åh, det var tider.

Og skulle vi sætte ord på én ting, som vi virkelig savner – så er det de aftener med god, uprætentiøs mad, godt selskab og en virkelig dejlig flaske vin.

Omgivelserne må du selv klare – men resten har det unge kokketalent, Jonas Harboe fra Bornholm, sørget for.

Han er uddannet fra velkendte Palægade i København, har Michelin-erfaring fra både Danmark og Paris og i 2019 vandt han Oluf Brønnums Fonds Talentpris, der uddeles til en nyudlært kok med et håndværksmæssigt talent ud over det sædvanlige.

Kort sagt – en ung mand med fart på og nu klar med sin helt egen takeaway pop-up.

Foto Rasmus Kornelius

Kun i weekenden – til de hurtige

Som vi kender det med ungdommen i dag, så går de hurtigt hen og bliver lidt rastløse, og 25-årige Jonas Harboe er ligesom mange andre kokke hjemsendt.

”Nu skulle der ske noget. Vi har efterhånden været hjemme et stykke tid, så det er nu, at vi har tiden til at prøve nye ting af,” fortæller han om weekendens projekt.

Og lille, det er den altså.

Fredag d. 5. marts kan du nemlig hente en menu bestående af to små retter og en hovedret for bare 185 kr.

Du kan også tage din bedste ven under armen og nyde to menuer og den dér flaske naturvin fra Sydfrankrig, som vi alle sammen godt kunne bruge lige nu for kun 495 kr.

Foto Rasmus Kornelius

MigogKbh har tyvstartet en lille smule og allerede smagt menuen for dig – og den kan noget.

Den er nemlig et meget nøjagtigt billede af hvad, vi ville sidde og nyde på restauranterne lige nu: Friske stenbiderrogn, surdejsbrød, grillet dansk blæksprutte og bagt lange med grillet spidskål.

Menuen leveres kold med en udførlige guide til opvarmning derhjemme, og den kan altså både nydes fredag og lørdag.

Der er begrænset antal menuer til salg, så det er et tip til de hurtige – men absolut et tip, der er værd at forfølge.

Hvad: Takeaway pop-up med Jonas Harboe
Hvor: Afhent hos Rouge Oysters, Gammel Kongevej 43, 1610 København V
Hvornår: Fredag d. 5. marts mellem kl. 14-18
Hvor meget: 185 kr. for tre retter eller 495 kr. for to menuer og en flaske naturvin
Hvordan: Læs mere og bestil her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram