MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Uundværlige tips dig som gerne vil flytte til København

Af Annoncør

Der er gode grunde til at overveje at flytte til hovedstaden, men det er også relevant at tænke praktisk inden en mulig flytning. Der er mange ting som gør, at København er en attraktiv by at flytte til, men boligmarkedet kan være lidt tricky. Det er derfor en god idé at bruge tid på at finde ud af, hvad ønsket er boligmæssigt inden du drager mod Danmarks største by. Læs med her.

Når du flytter til København, så kan du forvente at du aldrig kommer til at kede dig. Der er nemlig rigeligt med spændende og underholdende aktiviteter at give sig, masser af kultur og fantastiske seværdigheder. Derudover er der også mange sports- og fritidsaktiviteter som du kan gå til og samtidigt få dig et nyt netværk. Ja, mulighederne er nærmest uendelige i København, dog er det lidt en anden sag i forhold til bolig. I hvert fald hvis du er på budget.

Byg dit drømmehus

Hvis du gerne vil slå rødder i København sådan for alvor, så er et byggeprojekt måske i tankerne. Det siger sig selv, at det koster mere at bosætte sig i centrum af København end mange af forstæderne og byerne omkring. Du bør derfor overveje at tjekke andre byer omkring hovedstaden i forhold til nybyggeri. Du kan fx bruge dette byggefirma eller tjekke dem ud for mere information.

Find en lejebolig i København

Tilflyttere i København bliver ofte overrasket over prisen på lejeboliger og, hvor mange kvm2 man faktisk får for pengene. Mange vil jo gerne bo så centralt som muligt, men det er bare ikke altid at det bliver sådan, på grund af økonomien. Hvis du gerne vil have mere bolig for pengene, så er det netop også her at du bør søge på byerne Brøndby, Glostrup og eksempelvis Vanløse. Du kan også overveje at finde en lejebolig, hvis du har mod på at have flatmates som også bor der.

Lav et budget så du har overblik

Det er en rigtig god idé at tage et kig på din økonomi før du flytter til København. På den måde, får du nemlig en bedre forståelse for, hvad det er for en type bolig du kan få. Du kan eksempelvis lave et budget for, hvor meget det månedligt vil koste dig at bo i byen. Her kan du også inkludere transport, mad og andet for eksempel.

Del artikel

Andre læser også