ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vælg den sunde og naturlige hudpleje

Af Annoncør

Mange har fået øjnene op for sunde og naturlige hudplejeprodukter. De er gode for huden, for kroppen og for miljøet. Det betyder heldigvis, at der kommet stort udvalg af naturlige produkter på markedet. Læs mere her om, hvordan du vælger den sunde og naturlige hudpleje.

Der er kun gode grunde til at vælge naturlige hudplejeprodukter. Det er helt klart det bedste valg for din hud og din sundhed. Samtidig er det bedst for miljøet at vælge naturlige, økologiske og veganske produkter. Det gælder hudplejerprodukter og resten af din beauty-rutine. 

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan finde økologiske, naturlige og veganske hudplejeprodukter, så besøg Without.dk Her kan du finde et stort udvalg af økologiske og veganske beauty-produkter. Her kan du finde hudpleje, hårprodukter og makeup uden bekymringer og være sikker på, at der er ingen skadelige ingredienser i produkterne.

Veganske og økologiske produkter

Det bedste du kan gøre, når du skal vælge sund og naturlig hudpleje, er at lede efter veganske og økologiske produkter. Du kan ikke være sikker på, at dit produkt er naturligt, blot fordi det er økologisk. 

Men du kan sikre dig, at dine ingredienser er dyrket under gode vilkår med omtanke for både jorden og dyrene. Der er en lang række krav til, hvornår man må mærke et produkt som værende økologisk og vegansk. Derfor kan du være sikker på, at dit ingredienserne i dit produkt er økologisk produceret og altså ikke kemisk fremstillet. Når produktet er mærket som vegansk, kan du også være sikker på, at det specifikke produkt ikke har været testet på dyr eller er fremstillet af animalske produkter. 

Undgå parfumer og parabener

Det er nemt at se sig sur på ingredienser, der fremstillet i et laboratorie. Sandheden er dog, at kemiske parfumer sagtens kan være mere skånsomme end naturlige parfumer. Naturlige parfumer er uregulerede og kan derfor være utroligt kraftige for huden. Kemiske fremstillet parfume derimod produceret efter med regulerede mængder. Hvis er nervøs for påvirkningen af parfume eller for at udvikle parfumeallergi, så er det bedst at undgå parfumer helt. I dag findes der mange produkter, der er fri for både parfumer og parabener.

Se efter økologiske mærkninger

Et godt råd er at se efter de økologiske mærkninger. I Danmark er der ingen regler for, hvornår man må markedsføre et produkt som værende naturligt. Derfor kan du ikke være sikker på, at et produkt er godt for dig, blot fordi det er proklamerer at være naturligt. Derfor er det en god idé at kigge efter de økologiske mærkninger som fx NaTrue, Cosmebio, BDIH, or Ecocert. Det er en af de bedste måder at sikre sig, at produktet rent faktisk er så naturligt, som det er markedsført.

I Danmark er kravet for, at man må kalde noget økologisk, at mindst 95% af ingredienserne er økologiske. Du vil også finde, at der på flere produkter ellers vil stå, hvor stor en procentdel af ingredienserne er økologiske. Kig altid selv på ingredienslisten og brug alternativt Forbrugerrådet Tænks app, der hedder Kemiluppen. Det kan fortælle dig, hvor naturligt dit produkt er.

Del artikel