ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med softice og skumfiduser: 5 varme chokolader du skal prøve i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt & Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto. Foto: Daria Rudyk, Unsplash
Arkivfoto. Foto: Daria Rudyk, Unsplash

Selv om foråret nærmer sig med hastige skridt, er det stadig koldt udenfor, og man kan have brug for noget at varme sig på.

Når det er koldt, er der én ting, man ikke må gå ned på: Varm chokolade.

Varmt og sødt på præcis samme tid, og vi er tossede med det.

Går du også og drømmer om en kop dejlig varm chokolade, så har vi fundet fem gode steder til dig lige her.

Foto: Mathilde Mågård Hansen

Peter Beier Chokolade

Hos Peter Beiers fire caféer kan du vælge mellem hele 23 forskellige chokolader til din varme drik, og personalet hjælper meget gerne med at guide dig.

Skal det være lidt mere simpelt, så prøv deres mørke på 71,6%, lys på 33% eller en helt hvid på 28%.

Hvor: Hos deres fire caféer i København: Axel Towers, Store Kongensgade, Spinderiet og Østerbro

Foto: PR, Kalaset

Kalaset

Caféklassikeren Kalaset har i mange år været kendt for deres gode, varme chokolade.

I en årrække kunne man få den toppet med chili, men nu har hindbær i stedet fået lov at spille en herlig birolle i den overdådige drik.

Som det hører sig til, får du selvfølgelig også flødeskum på din varme chokolade på Kalaset.

Og så er der også store, bløde skumfiduser på.

Hvor: Vendersgade 16, København K

Foto: PR, Ismageriet

Ismageriet

De fleste steder kan man få toppet sin varme chokolade med flødeskum, men hos Ismageriet er det lidt vildere.

Hos den populære kæde, der har caféer på Amager, i Dyssegård og snart Kødbyen på Vesterbro, er de – som navnet antyder – mestre i is, og det får man også at mærke, hvis man bestiller en kop varm chokolade.

Den får nemlig et skud softice i stedet for flødeskum og bliver således til en solid dessert.

Helt sikkert et hit hos både børn og barnlige sjæle!

Hvor: Rued Langgaards Vej 6E, København S og Søborg Hovedgade 34, Dyssegård

Foto: PR, Confecture Copenhagen

Confecture Copenhagen

Hos Christianshavns fineste chokoladebutik kan du naturligvis også nyde en helt perfekt kop varm chokolade.

Der er mange, skønne slags at vælge imellem, men vi er særligt glade for deres variant med Supermilk.

Det er en særlig type chokolade med et lavere sukkerindhold end normalt, og det gør chokoladesmagen mere gennemtrængende, så drikken smager helt fantastisk.

Hvor: Overgaden Oven Vandet 40a, 1415 København K

Foto: PR

Social Foodies

Vi var mange, der holdt vejret, da Social Foodies blev erklæret konkurs, men heldigvis overlevede flere af deres butikker.

Det betyder, at du stadig kan nyde en dejlig varm chokolade af den helt tunge slags. Ikke noget med sød kakao, men rigtig chokolade af god, let bitter kvalitet.

Udover den smager skønt, så støtter du også en god sag ved at købe den.

Social Foodies får nemlig deres råvarer fra småbønder i Afrika, og de er samtidig med til at forbedre forholdene for bønderne.

Hvor: Gammel Kongevej 115, Frederiksberg C og Strandvejen 187, Hellerup

Del artikel

Andre læser også