Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Rammer restauranter: Varsler stort vejarbejde i Kødbyen til sommer

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Arkivfoto
Arkivfoto

Når de københavnske restauranter forhåbentlig kan byde gæster velkommen på udeserveringerne til sommer, kan flere spisesteder i Kødbyen blive nødsaget til at holde de spisende og drikkende folk indenfor.

Københavns Kommune har nemlig varslet et større vejarbejde, som kommer til at påvirke flere restauranter i Kødbyen. Det skriver Berlingske.

Der er tale om et renoveringsarbejde, da tunnellerne under Kødbyen skal understøttes.

Dårlig timing

Vejarbejdet begynder i foråret og forventes at vare et godt stykke ind i sommerperioden, og det rammer især området omkring Warpigs, Kødbyens Is og Gorilla.

Vejarbejdet forventes at give støj, som kan være til gene for restauranterne og deres gæster, og flere steder på Flæsketorvet skal der graves og gøres plads til maskiner foran spisestederne.

Warpigs, som er ejet af Mikkeller, må derfor nedlægge deres nuværende udeservering i en periode og får i stedet tildelt et andet område.

Ifølge chief operations officer hos Mikkeller, Jacob Gram Alsing, kommer vejarbejdet på det værst tænkelige tidspunkt efter corona-nedlukningen, som har ramt restaurationsbranchen hårdt.

Del artikel

Andre læser også