Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Veloplagte forårsprojekter til haven

Af Annoncør

Nu kan vi snart ikke benægte det længere. Foråret er her! Måske er vejret ikke ideelt hver dag, men du kan godt vende dig til, at der bliver lidt varmere, når du trækker ud af døren. Den tiltagende varme giver os danskere mange nye muligheder for at boltre os uden for. Og hvis du er en af dem, der har en have, så er foråret da også perfekt til at få styr på den. Måske er haven ikke det sted, du bruger mest tid i løbet af året? Måske er du flere gange kørt død i at få den til at se pæn ud? Her må du aldrig give op. Det er et privilegium at have en dejlig have, og alle kan få den have, de drømmer om. Faktisk så skal der markant mindre til, end du tror for at shine din have op. Er du interesseret i at få en lækker have, du kan opholde dig i her i foråret? Så læs med her! Her kommer en liste med en række særdeles veloplagte forårsprojekter til haven. Hvis du får tjekket disse af, så bliver din have lige pludselig et meget rarere sted at opholde sig. Rigtig god læselyst!

Annoncørbetalt indhold leveret af: Det’ Havemanden

Stubfræsning

Har du for nyligt fået fældet et stort træ i din have? Så er der en god chance for, at der står en træstub tilbage midt i det hele. Du har måske forgæves prøvet at grave den op for at gøre plads til noget nyt, men det er ikke lykkedes. Her skal du have bestilt en omgang stubfræsning. Du kan for eksempel booke dette på dethavemanden.dk. Her kan du få tilbudt stub- og rodfræsning, så du igen kan gøre plads til noget nyt og spændende i din have. Så læs mere her, hvis du skal have fjernet et stub.

Få klippet plænen

En anden mere simpel ting, du kan gøre for at shine haven op, er at hive fat i plæneklipperen. Dit græs har sikkert fået lov til at vokse sig langt hen over vinteren, og der er intet som en uplejet græsplæne, der kan ødelægge en haves udtryk. Grib græsslåmaskinen og trim græsset, så din plæne igen kan fremstå nydelig som aldrig før. Herefter bliver alt mere overskueligt derude.

Fjern ukrudtet

En sidste ting, der også er ganske nemt at få ordnet, er ukrudt. Har du fliser og bed i din have? Så har du også grimt ukrudt flere steder. Ukrudt skal holdes i skak, og det bidrager kraftigt til at give din have et mere velplejet og strømlinet udtryk. Grib skovlen eller ukrudtsbrænderen! Og så er det bare at komme i gang med at fjerne de små sataner. Det kan ende med at blive en ganske underholdende eftermiddag.

Del artikel

Andre læser også