Verdens bedste skinke?: Restaurant laver særlig 4-retter med sortfodsskinke og sherry

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Sortfodsskinke København PR Foto
Sortfodsskinke København PR Foto

Man kalder den kongen af skinker.

Sortfodsgrise lever i Extremadura, som ligger i den vestlige del af Spanien i området mellem hovedstaden Madrid og grænsen til Portugal.

De har adgang til det fri, hvor de lever på marker med masser af urter, egetræer og græs.

Læs også:Guide: Her får du den gode stegt flæsk med persillesovs i København

Sortfodsskinke København PR Foto

Himmerigsmundfuld

Det stressfrie liv med plads til bevægelse er medvirkende til, at kødet har en højere kvalitet og en mere intens smag end kød fra andre griseracer.

En decideret himmerigsmundfuld, som man burde unde sig selv.

Huks Fluks på charmerende Gråbrødretorve har specialiseret sig i netop sortfodsskinke og inviterer lørdag 22. februar til en aften med fuld tryk på alt godt spansk.

Nemlig en 4-retters menu med fokus på skinker fra den iberiske gris parret med forskellige sherry-vine.

Læs også: Åbnet i de gamle Umami-lokaler: Kendt navn står bag Københavns nye djævelske restaurant

Gråbrødretorv København PR Foto

Kun 16 pladser

Der er kun 16 pladser til den særlige middag, som selvfølgelig også foregår under Huks Fluks’ sortfodsskinker, som hænger i loftet på restauranten.

De fire retter inklusiv sherry-menu kan smages for 450,-.

Læs også: Kendt makkerpar går old-school og åbner legendarisk restaurant

Hvad: En aften i sortfodsskinkens tegn
Hvor: Huks Fluks, Gråbrødretorv 8
Hvornår: Lørdag 22. februar kl. 18-20.30
Hvor meget: 450,-
Hvordan: Læs mere lige her

Læs også: En kasse med højtbelagt, tak: Nyt firma sender smørrebrød direkte til døren