ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens største Gin Festival: Fylder kæmpe hal med gin

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Verdens største gin festival er tilbage for fuld skrue.

Det skriver arrangørerne af Copenhagen Gin Fest 2022. Festivalen løber af stablen fra den 24. februar til og med den 26. februar i Lokomotivværkstedet.

The Spirits Club ApS er glad for igen at kunne afholde den efterhånden faste københavnske stor-event, der siden 2017 har budt ind til kæmpe gin fest i de rå og smukke haller på de gamle DSB arealer i København.

Hvad der startede som en mindre forsamling på 3500 gæster voksede støt til hele 8000 besøgende i 2019, inden pandemien desværre lagde en dæmper på det ellers så gin-glade Danmark.

Med et genåbnet samfund og et løft af restriktioner, vil den traditionsrige gin festival nu endelig igen kunne folde sine vinger ud som tidligere.

Det er med lige dele spænding og forløsning, at arrangør Jacob Rosengren nu åbner dørene for sin femte festival af slagsen.

“Det er klart, at vi alle har lidt under de sidste to års pandemi og nedlukninger. Mange i vores branche og i alle andre brancher har levet i en usikkerhed om hvilket samfund, man har kunnet vende tilbage til, når pandemien engang var ovre.

Vi har derfor været utroligt spændte på det her øjeblik, hvor samfundet nu endelig er blevet nogenlunde normaliseret. Og jeg kan med forløsning konstatere, at de gin-glade danskere ikke har mistet interessen eller smagen for de ædle dråber.

For der har været god interesse for den forestående festival.

Tilbage for fuld kraft

Gin festivalen anno 2022 ruller nu sit post-pandemi arsenal ud, og kan stolt byde på et spændende udvalg af fantastiske internationale gin-brands såvel som lige så eksotiske gins fra Danmark.

Nogle af de velkendte højtelskede brands vender tilbage, mens nye spændende mærker byder sig til.

Ikke færre end 350 forskellig gins og tonics vil kunne smages, duftes og gennemdebatteres for de mange besøgende på årets festival.

Gensyn med og farvel til det gamle festivalformat. Den kommende gin festival er ikke kun skelsættende for at være den første ovenpå en lang pandemi.

Det bliver samtidig den sidste af sin slags i det format, den hidtil har været afholdt i.

Fra og med 2023 vil festivalen foregå i et mindre format i bestræbelserne på at skabe endnu større fokus på gin. Det bliver dermed også et sidste farvel til festivalens store, velkendte G&T glas, som udgår, da et nyt flot glas introduceres i forbindelse med Copenhagen Gin Fest 2023.

“Efter flere år med det samme festivalformat, føler jeg at tiden er inde til en forandring. Jeg har i noget tid ønsket, at ville skabe nogle andre rammer, som har kunnet bringe gæsterne og producenterne tættere sammen.

Sidste års restriktioner og pladskrav var naturligvis en ekstra udfordring for os på den seneste festival, men jeg må alligevel erkende, at det overraskende nok skabte en vis grobund for fordybelse og nærvær at være færre gæster og at have større stande.

I lyset af den erfaring ændres festivalformatet nu til glæde for gæsterne, som vil få langt mere ro og plads til at smage på og høre om de forskellige gin,” konkluder arrangør Jacob Rosengren.

Praktisk information vedrørende Gin Fest 2022

SESSIONER:

Torsdag 1830 – 2130

Fredag 1400 – 1700 / 1830 – 2130

Lørdag 1400 – 1700 / 1830 – 2130

https://billetto.dk/e/copenhagen-gin-fest-2022-billetter-556371

Gratis smagsprøver (der laves dog ikke smagsprøver på G&T cocktails)

Cocktails kan købes på standene til priser fra DKK 50,-

Bemærk: Begrænset antal billetter pr. session: 999 stk.

Del artikel