Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vesterbro med restaurantbesøg

Af Redaktionen

Guide: Sådan skal du bruge en dag på Vesterbro.

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge din weekend på? Så læs med her, hvor vi guider dig til en perfekt dag i hjertet af Københavns måske mest hippe bydel, Vesterbro. Du vil blandt andet blive præsenteret for en god restaurant på Vesterbro.

Oplev byens puls

Husker du at udforske de hyggelige og fine kvarterer, som København byder på? Vi guider dig til en skøn og kulinarisk dag på Vesterbro, hvor du med sikkerhed får set København på  ny.

Vesterbro byder på et væld af smarte cafeer, hvor du med sikkerhed kan bestille lige netop den type kaffe, som du kan lide. Tag kaffen med dig og spankuler en tur ned af Værnedamsvej. En gade fyldt med god stemning, hvor du finder alt fra lækre delikatesseforretninger til fine butikker og smarte kaffebarer. Herefter er det nærliggende at tage et smut ned af Vesterbrogade og indånde byens puls, der aldrig står stille i hjertet af Vesterbro.

Intet besøg på Vesterbro uden en tur ned af Istedgade. En gade der stadig bærer præg af sin historie, men som også er blevet forvandlet til en hip del af byen. Tag også et smut forbi Kødbyen, der i dag er et kreativt centrum, hvor restauranter, gallerier og natklubber ligger side om side.

Drøm dig til varmere himmelstrøg

Når sulten melder sin ankomst, skal du naturligvis ikke snyde dig selv for en af de mange kulinariske oplevelser, som Vesterbros restauranter gemmer på. I hjertet af Vesterbros latinerkvarter finder du den stemningsfulde, indiske restaurant Mint by India Royale, hvor nordiske traditioner går hånd i hånd med gedigen nordindisk mad tilberedt fra bunden. På menukortet finder du alt fra klassiske retter som Butter chicken og Chicken korma til lækre og smagsfulde retter med lam og grøntsager.

Oplev Mint by India Royals simple og smagfulde, indiske madunivers i hyggelige og autentiske omgivelser, der med sikkerhed får dig til at drømme dig til varmere og mere eksotiske himmelstrøg.

Er du mere til at nyde maden i det fri, kan du også bestille take-away fra Mint by India Royale og nyde maden i en af Vesterbros fine parker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores smagfulde univers.