MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Har flere giga-hits: Vi Elsker henter kæmpe scoop til årets plakat

Af Michael Qureshi

Hvis du kender giga-hits som “Dont you worry child”, “Save the World” og “Children of the Sun”, så har du i hvert fald hørt hans stemme.

Nu kan du synge med på nogle af de allerstørste hits, når John Martin kommer til Rødovre, Næstved og Hillerød med Vi Elsker-festen.

John Martin er især kendt for at synge vokal på flere af de største hits med Swedish House Mafia, Avicii, David Guetta, Tinie Tempah, Martin Garrix m.fl.

Det er disse hits, hvor han har medproduceret og sunget vokal på, at han tager med til Hovedstaden.

Giga-hits med til 13 timers fest

Ifølge hans Tour-plan for sommer, så kommer han nemlig til Danmark til Vi Elsker Heroes-turnéen.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra Vi Elsker, som rammer Rødovre lørdag d. 20. maj samt Næstved og Hillerød lørdag d. 12. august

Men de melder selv, at der er noget stort under opsejling.

“Vi kan ikke kommentere på de enkelte navne.

Men jeg vil gerne sige så meget, at vi har en stor offentliggørelse søndag, som kommer til at tilføje noget ret vildt på årets plakat,” lyder det fra Riffi Haddaoui, partner på Vi Elsker.

Det er intet mindre end et scoop, at Vi Elsker kan præsentere et navn som John Martin sammen med DJ Michel Zitron på Vi Elsker Heroes-touren.

John Martin er én af de helt store stemmer og Michel Zitron én af de store DJ’s og producere i den banebrydende bølge af house musik, der fra slutningen af 00’erne brød gennem i hele verden.

De spillede blandt andet en kæmpe koncert på Tinderbox for nogle år siden, hvor de lagde Tusindårsskoven ned med de mange vilde hits, de har været med på.

Siden har de ikke været i Danmark, men spiller jævnligt på de største EDM-festivaler i hele verden.

Flere milliarder streams

Målt på streams og salgstal er det supersværvægtere vi har med at gøre, hvor eksempelvis ”Don’t You Worry, Child” er set og hørt mere end 1,6 milliarder gange.

Noget tyder på, at Vi Elsker-festen på Sjælland bliver den største nogensinde i festivalens historie målt på topnavne på plakaten.

Kort før jul afslørede man, at Jenny fra Ace of Base kommer til med årets turné, hvor hun tager tjansen med at synge alle de store hits fra den svenske gruppe.

Det har ikke været muligt at samle hele gruppen, men man får lov til at synge med på hits som “All that she wants”, “Wheel of Fortune” og mange flere.

Rødovre, Næstved og Hillerød får også besøg af legender som BassHunter med sit giga-hit “Boten Anna”.

Derudover vender drengene fra Boyzlife fra Westlife og Boyzone også igen med på den store karavane.

Barcode Brothers, Corona (Rhythm of the Night) og Basic Element (Touch you right now) også præsenteret som nye navne.

12 første navne er klar

Nu er de første 12 navne på plakaten allerede klar.

Udover disse 6 ikoniske artister, har Vi Elsker allerede præsenteret Vengaboys, Atomic Kitten, Italobrothers, Cascada, Lou Bega, Safri Duo og Whigfield.

Det er også nu, at du skal slå til. Vi Elsker kører med et særligt januar-tilbud, hvor du kan få billetter til kun 499 kr.

Du kan få mere billetinfo her

Del artikel

Andre læser også