Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vidste du, at du kan dulme din stress og angst med CBD-olier fra Cibdol?

Af Martin Jørgensen

I disse Corona-tider er stress og angst blevet hverdagskost. Ikke alene for danskere, men for personer over hele verden. Usikkerhed omkring økonomien, bekymringer om eget og pårørendes helbred og en generel frygt for fremtiden sætter sine tydelig spor i dagligdagen. Og det kan være svært at få hverdagen til at fungere, når man konstant sættes skakmat af sine egne bekymringer og et overvældende mylder af tanker.

Angst og stress behøver ikke nødvendigvis gå hånd i hånd. Det kan manifestere sig på flere måde. Og navnlig angst kan have mange ansigter. Både i form af en generel angst, bekymringsangst eller som panikangst. Det kan både være konkret og udefinerbart, hvilket gør det ekstra svært at håndtere. Navnlig panikangst kan have en virkelig uvelkommen tendens til at springe frem på de mest ubelejlige tidspunkter. Både som en reaktion på ydre og indre påvirkninger.

Stress bliver ofte slået i hartkorn med at have travlt. Men de to begreber er ikke to sider af samme mønt. Mens travlhed er en forbigående tilstand, er stress en vedvarende tilstand, der er fremmanet gennem længere tids pres på krop og sind. Faktorer, som man måske ikke har bemærket, mens man har været i det, men som i høj grad har sat deres præg alligevel.

CBD-olie mod angst og stress

Er man først blevet ramt af stress, har man formenlig også oplevet en lang periode med søvnmangel. Og det er det, der gør stress til en sådan lumsk størrelse. For manglen på søvn skaber yderligere stress, som altså kun gør søvnproblemerne større. Det er en vekselvirkning, der føles umulig at bryde, når man står i det.

Og det er her, at de nyttigeolierfra Cibdolcbd.dkkommer ind i billedet. For stressrelaterede nervespændinger kan nemlig nyde godt af CBD-oliens beroligende virkning. Faktisk har CBD-olien en dæmpende effekt på såvel psykiske som fysiske manifestationer af stress. CBD-olien kan nemlig dæmpe niveauerne af kortisol i kroppen, som ellers vil stige under perioder med stress.

Angst kan som sagt være en højst diffus størrelse at forsøge at indfange. Angst er en god makker i alvorlige situationer, men kan være særdeles lammende, hvis den bliver en permanent følgesvend, der forhindrer en i at leve sit liv. Det kan nemlig være gevaldigt hæmmende for ens livskvalitet, hvis angsten får lov til at diktere hverdagen.

Derfor hilser mange muligheden for at behandle deres angst med en af Cibdols CBD-olier velkommen. CBD-olien har nemlig vist sig at have en gavnlig effekt, i og med det går ind og samarbejder med det endocannabinoide system.Der findes ikke en type CBD-olie, der passer til alle mennesker. Det handler i høj grad om at finde en olie, der lige præcis går ind og tackler de udfordringer, som hvert enkelt menneske står overfor.

Hos Cibdol finder du et stort udvalg af Cannabisolier, der kan imødekomme forskellige udfordringer. Ønsker du at vide mere om de forskellige typer CBD-olie? Så klik her og læs mere og produkterne fra Cibdolcbd. Husk at tale med din egen læge, så du kan finde frem til det helt rigtige produkt til dig og høste dets fordele.