ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vidste du, at du kan søge erstatning efter personskade?

De fleste mennesker med en ansvar- og ulykkesforsikring hos et almindeligt forsikringsselskab er klar over, at der i forsikringspolicen indgår en mulighed for erstatning, hvis man på den ene eller anden måde er kommet til skade.

Annoncørbetalt indhold leveret af Storm Advokatfirma

Men det er ikke kun hos forsikringen, at man kan søge erstatning ved personskade. Der findes også andre, forskellige erstatningsmuligheder, alt efter hvilken type ulykke, skadesgrad og senfølger, der er tale om.

Eksempler på personskade

Hos STORM Advokatfirma behandler deres team af professionelle advokater sager om personskader i alverdens afskygninger. Det kan være alt lige fra skader, der er opstået, hvis man har været involveret i et trafikuheld, eller hvis man er kommet til skade i forbindelse med sit arbejde.

Fritidsulykker og patientskader behandles også hyppigt af advokater og jurister, der hjælper de implicerede parter med at anmelde skaden, vejlede om rettigheder og krav, samt med at føre erstatningssagen til dørs.

Som noget helt unikt har STORM en politik, der hedder, at hvis man som skadelidt ikke vinder sin erstatningssag, så skal man heller ikke betale for de ydelser, advokaten har bistået med.

Derudover er det første møde med deres erstatningsadvokater altid både gratis og uforpligtende, så man har en fair chance for at veje sine muligheder ift. de regler og rettigheder, der foreligger.

Begge politikker er imidlertid forankret i et særligt medmenneskeligt synspunkt, hvor der er respekt for, at man som skadelidt i forvejen står i en potentielt presset eller sårbar situation.

Hvad kan man få erstatning for?

Hvad man præcist kan søge erstatning for, og hvor meget man kan forvente at blive tilkendt, afhænger naturligvis af skadestypen, omfanget og graden. Forholdet mellem erstatningsposten og godtgørelsen, som det kaldes i fagsprog, vurderes således på baggrund af de individuelle forhold i sagen.

Når det er sagt, omhandler de typiske erstatningsposter blandt andet udgifter til behandling. Har man for eksempel fået piskesmæld i forbindelse med et færdselsuheld, kan det være nødvendigt med ekstensive behandlingsforløb hos godkendte behandlere, der ligger uden for det tildelte i sundhedsvæsenet.

I forlængelse heraf kan man også være berettiget til erstatning for svie og smerte, samt varige mén. Igen afhænger godtgørelsen af, hvilken méngrad der er tale om, og hvordan de fysiske og psykiske følger kommer til udtryk.

Endelig kan man som skadelidt have ret til og krav på erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, tab af erhvervsevne samt forsørgertabserstatning, og der er således en lang række muligheder for at søge erstatning og kompensation ved personskader.

Del artikel