ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil du gerne blive bedre til dansk?

Af Annoncør

Hvis du er ny i det danske sprog, så er du garanteret allerede stødt på en hel masse udfordringer. Det tager nemlig tid at lære et helt nyt sprog. Til gengæld kan du altid blive bedre. Specielt hvis du får hjælp til det. 

Deltag i et dansk sprogkursus 

Hvis du gerne vil blive bedre til dansk, så er det oplagt at deltage i et dansk sprogkursus. På et sprogkursus lærer du nemlig en masse gode redskaber, som du kan bruge i din dagligdag. Du lærer nogle basale ting, der gør det nemmere for dig at udvikle dit sprog. 

FVU dansk er et sprogkursus, der ligger i Hellerup, Frederiksberg, Lyngby og Helsingør. Det er for dig, der gerne vil blive bedre til både at læse, stave og skrive på dansk. 

På et sprogkursus skal du igennem en række steps, der f.eks. består af grammatik, staveregler, læseteknikker, bøjning af ord m.m. Du kommer hele vejen rundt, så du forholdsvis hurtigt kan blive mere sikker i dansk. 

Øv dig sammen med andre 

Det er altid en fordel, når du ikke er alene om at lære noget nyt. Hvis du går på et kursus, hvor du er sammen med nogen andre, der også er der for at lære dansk, så er det en smule mere motiverende. 

Du kan læne dig op ad nogen andre, når du er i tvivl eller føler dig usikker i dit sprog. På et sprogkursus kan alle hjælpe og støtte hinanden.

Snak dansk i din fritid 

Ligegyldigt hvilket sprog du gerne vil blive bedre til, så er det en god idé også at øve uden for undervisningslokalet. Hvis du forsøger at snakke dansk i din fritid, så hænger det bedre fast. Det er nemt at lære, men det er også rigtig nemt at glemme igen, hvis ikke du sørger for at opfriske din viden hele tiden.

Del artikel