Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil du gerne købe en andelsbolig? Tilmeld dig Waitly og få et overblik over landets mest populære ventelister

Af Annoncør

Er du træt af at føle, at du hver måned du bor til leje smider penge ud af vinduet? Træt af ikke at have sin helt egen bolig, hvor ingen andre end dig bestemmer? Og bare gerne vil bo i det smukke område på Frederiksberg, du går forbi hver dag til og fra skole eller arbejde. Hvis ja, så lyder det som, at du skal på jagt efter en andelsbolig. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Waitly

Andelsboligmarkedet har været brandvarmt og i høj kurs de senere år, så hvordan kommer man overhovedet ind på det populære marked, og komme til at bo i det smukke område du går og drømmer om? 

Her får du endelig svaret. Tilmeld dig ventelister til andelsboliger fra hele landet på Waily, og kom på en venteliste til andelsbolig på Frederiksberg og flere af landets populære og attraktive adresser – du bestemmer nemlig selv hvilke adresser, du vil skrives op på. Nu er du pludselig tættere på end nogensinde. 

Opret dig på Waitly.dk og begynd din boligjagt med det samme

Waitly.dk har gjort jagten på en andelsbolig lettere og mere ligetil end nogensinde. 

Først opretter du en personlig profil. Det er helt gratis at oprette en profil på Waitly, dog skal du være opmærksom på, at der er et årligt gebyr at være skrevet op på forskellige ventelister. De enkelte andelsforeninger fastsætter selv det årlige gebyr, som trækkes automatisk. Derfor skal du være opmærksom på, at gebyret kan det variere mellem de forskellige andelsforeninger, du skriver dig på liste hos. 

Næste skridt er at begynde at finde de andelsboligforeninger, du gerne vil skrive dig på venteliste hos. Søg på adresser, postnummer eller dan dig et overblik på kortet, og se hvilke andelsboligforeninger der er tilgængelige. Lige når du har skrevet dig på en liste, kan du med det samme se, hvor på listen du er, og få et estimat omkring hvornår du vil blive tilbudt en bolig i foreningen. 

Til slut kan du skrive dig på en interesseliste, hvis du umiddelbart ikke finder en venteliste i dit favorit område. På denne måde får du automatisk besked, hvis en andelsboligforening skulle opstå, lige netop i det område du specifikt søger. 

Nu kan du trygt læne dig tilbage. Vel vidende at du inden længe ikke skal smide flere penge ud af vinduet på en lejebolig, men snart kan begynde at bestille flyttekasser og finde en dato til indflytterfest i din helt egen andelsbolig i dit favoritområde – alt dette takket være Waitly.dk 

 

Del artikel

Andre læser også