MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vil udfordre giganterne: Online stormagasin åbner med kæmpe åbningsfest

Af Emil Kjær Jørgensen

Drømmer du om et stort udvalg af mærkevarer til særdeles fordelagtige priser og en service helt i top, så har vi en fantastisk nyhed til dig.

For nu åbner Danmarks helt nye online stormagasin, der har ambitioner om at tage kampen op med de helt store spillere på det danske online-marked.

Navnet er Bazta.com – fordi sortimentet spænder fra A til Z, og du kan finde noget til hele familien. Men også fordi de vil være blandt de bedste webshops i Europa, BAZTA!

“Groft sagt kan man kalde os en mellemting mellem de typiske dagligvarebutikker og shopping centre, bare online og uden fødevarer.

Vi leverer varer inden for et stort antal kategorier – lige fra køkkenudstyr, rengøringsartikler, elektronik, hus og have, legetøj, personlig pleje og MEGET mere,” fortæller Jonas fra Bazta.com.

Her på redaktionen har vi besøgt Bazta.com, og det er faktisk nemmere at nævne de ting, som de ikke forhandler, for vareudvalget er enormt.

Priserne er banket helt i bund takket være en prisrobot, som automatisk sørger for de bedste priser.

Varerne tæller mærker som KicthenAid, Gucci, Playstation, Bose, LEGO og mange flere – faktisk tusindvis af kendte mærker. 

Fantastiske tilbud til åbningsfest

Ingen åbning uden vilde åbningstilbud, og Bazta.com markerer deres indtog på det danske marked med et brag af en åbningsfest.

Der er bl.a. choktilbud på espressomaskiner, trampoliner, armbåndsure, køkkenmaskiner, parfume, legetøj mv.

Men du skal være hurtig, for det forventes at gå stærkt – dog vil der i hele åbningsmåneden komme nye tilbud til, så hold øje med Bazta.com.

Du kan allerede nu se alle de vilde åbningsfest-tilbud her.

Selvom priserne altid er helt i bund, er det ikke mærkevarer, der mangler på shoppen.

Du finder hotte og populære mærker inden for alle kategorier. Specifikt til kvinderne vil der bl.a. være mærker inden for beauty-området fra mærker som BareMinerals, Chloe, Clinique, NYX, Elizabeth Arden og Olaplex.

Lynhurtig levering og service i top

Du kender nok følelsen af at have bestilt noget online, og så skulle være tvunget til at vente i evigheder på, at det når frem.

Men dette er intet problem hos Bazta.com,“Vi leverer inden for 1-2 dage, ofte dag-dag, og derudover har vi fri fragt på alle ordrer fra 499 kr.,” fortæller Katrine, som til dagligt arbejder med logistik hos Bazta.

“Det er et svært marked, som vi nu forsøger at komme ind på, og derfor skal vi skille os ud. Dette vil vi forsøge at gøre ved at have de rigtige varer til de rigtige priser, hurtig levering og en helt igennem fantastisk kundeservice, der bl.a. indebærer, at man altid har 30 dages fuld returret mod de normale 14 dage.

Derudover er vi naturligvis E-mærket for sikker online-handel, og så opfordrer vi altid kunder til at anmelde os helt ærligt på Trustpilot, så kundernes oplevelser taler for sig selv,” siger Jonas fra Bazta.com marketing.

Nu glæder Bazta.com sig til at byde danskerne indenfor i deres kæmpe onlineunivers, hvor drømmene ikke stopper ved landegrænsen.

Inden for kort tid er planen, at Bazta.com udvider til seks nye markeder i Nordeuropa, og i løbet af de næste 24 måneder skulle de gerne være etableret i 10 lande.

Hvad: Bazta Åbningsfest
Hvor: Bazta.com
Hvornår: Åbningsfest til og med 6. november

Du kan shoppe løs på Bazta lige her.

Du kan følge Bazta på Instagram her.

Du kan følge Bazta på Facebook her.

Del artikel

Andre læser også