Vild Alchemist-succes: 2000 borde solgt på fire minutter

Skrevet af: Michael Qureshi
Restaurant Alchemist Foto Claes Bech Poulsen
Restaurant Alchemist Foto Claes Bech Poulsen

En af årtiets mest hypede restaurantåbninger var Restaurant Alchemist, der slog dørene op 4. juli.

5.000 gastro-interesserede fra hele verden, havde skrevet sig op på venteliste til at booke bord, og det har været stort set umuligt at få lov til at booke bord.

Men i mandags klokken 17.00 lukkede den vilde københavner-restaurant op for 2000 bookinger til en stykpris på 2500 kr.

Klokken 17.04 var samtlige pladser revet væk, hvilket var lig med fem mio. kr. i omsætning på fire minutter.

Havde ikke regnet med det

Gæsterne havde mulighed for at booke i perioden 1. oktober til 21. december, og de blev ganske enkelt revet væk.

“Vi tænkte, at det ville gå stærkt fredag og lørdag, men tirsdag, onsdag og torsdag regnede vi ikke med at vælge udsolgt,” siger køkkenchef Rasmus Munk til Ekstra Bladet.

De ca. 50 retter som køkkenchef Rasmus Munk skyder afsted hver dag er allesammen små kunstværker – og med utallige tanker bag – både politiske og personlige.

En restaurant som er en blanding af kunst, kulinarisk performanceteater, chokerende gode retter, udstilling, et mad-tivoli og et planetarium.

Hvis du vil have et kig inden for på Alchemist – så kan du læse vores artikel her