Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Vild mad fra naturen: Få en helt speciel smagsoplevelse på La Banchina

Af Rasmus Kramer Schou
La Banchina PR Foto
La Banchina PR Foto

Jeg var engang ude og lave en artikel om urtesamler extraordinaire Thomas Laursen.

Han er en spændende mand, uhørt dygtig og blev kendt som Nomas myresluger – altså ham, der fangede de efterhånden verdensberømte myrer i et hjemmelavet suge-aggregat.

Vi gik ude på tippen af Amager en kold forårsdag og pludselig lyste hans øjne op.

De havde spottet en særlig slags myre for første gang den sæson.

Han løb lidt rundt og samlede lige tre ting i nærheden sammen, en blomst, en urt og altså et par orangemyrer, stak hånden frem og sagde ‘smag’.

Jeg turde ikke andet. Og tak lov for det.

Tre ting fundet indenfor 20 meter lignede absolut ingenting – men smagen holdt gallafest i min mund.

Og det er dét han kan – den vilde Thomas naturmand.

Han samler urter, bær, rødder, skud, blade og alt muligt andet fuldkommen vildt op med sit falkeblik og tryller det om til vild gourmet.

Læs også: Guide: 8 nye restauranter du skal kende i København marts 2019

Slumromantik

Det kan man søndag 24. marts få lov til at opleve ude i det lille blå hus ved vandet – bedre kendt som havneknejpen La Banchina.

Et ganske magisk sted, fyldt til randen med Refshaleøens slumromantik, byens bedste havudsigt og super afslappet stemning.

Thomas Laursens optræder som sit firma Wildfooding og de (bære)dygtige fiskere fra Fiskerikajen leverer fisk.

Sammen tilbereder de vild mad med stor kærlighed til naturen og havet

La Banchinas køkkenchef Kieran McLaughlin planlægger restaurantens menuer og sommelier Heye Grünberg står for den vilde vinmenu.

Der er to seatings denne søndag, hvor man kan få udvidet sit smagsrepertoire indenfor vild mad.

Læs også: Vildt byggeprojekt på vej: Ørestaden får kæmpe nyt område med badehus

Hvad: Forårsevent
Hvor: La Banchina, Refshalevej 141A
Hvornår: Søndag 24. marts 17.30 eller 20.00
Hvor meget: 675,- for 5-6 serveringer og 3 glas vin
Hvordan: Find billetter her

Læs også: MigogKbh møder byens bedste gæst: Ken bruger 250.000 kr. om året på at spise ude

 

Del artikel

Andre læser også