Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vild med Klovn: Nu kan du købe båden, Frank og Casper brændte fingrene på

Af André Bentsen
Viva - bedre kendt som Showboat - fra Klovn, har været til salg i fem dage. Foto: EDC
Viva - bedre kendt som Showboat - fra Klovn, har været til salg i fem dage. Foto: EDC

Nu kan du bogstavelig talt gå i Casper og Franks fodspor.

Viva – bedre kendt som Showboat fra tv-serien Klov – er nemlig til salg.

Og Danmarks måske mest kendte “husbåd” koster kun lige under 5 millioner kroner, men det skyldes nok primært, at der ligesom i den danske sitcom ikke føler en havneplads i Københavns Havn med til den smarte showboat, som gutterne kastede 7.7 millioner kroner efter på skærmen.

I virkelighedens verden er Viva en af Københavns mest ikoniske og historiske re­stau­ra­tions­bå­de.

“Beliggende langs havneforløbet på Langebrogade, giver denne unikke båd en enestående kombination af charme, historie og moderne komfort, skriver EDC, der ved indehaver, Boye Gade, står for salget.


“Med sin ka­rak­te­ri­sti­ske facade og imponerende beliggenhed ved vandet er Viva den ideelle re­stau­ra­tions­båd til brug for større selskaber eller restaurant. Denne smukt designede re­stau­ra­tions­båd kombinerer det bedste fra to verdener: den maritime atmosfære og den pulserende bylivsstil. Her er der plads til både større og mindre selskaber, lokker EDC.

Ejendomsmægleren har en super flot videopræsentation af Viva på hjemmesiden, hvor du kan se, hvorfor Casper og Frank var så vilde for at få fingrene i båden med det stilfuldteinteriør.

Hvis du slår til og samtidig lejer kajpladsen af By & Havn, kan dine gæster træde direkte ind til panoramaudsigt over kanalen og nyde solnedgangen over vandet fra soldækket, der næsten selvfølgeligt har endnu en bar, hvor gæsterne kan serviceres, fordi der også er elevator direkte ned til køkkenet.

Del artikel

Andre læser også