Vild penthouse på Christianshavn: Her er Københavns dyreste lejlighed til salg

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Ivan Eltoft Nielsen/Boliga
Foto: Ivan Eltoft Nielsen/Boliga

To etager på toppen af et nybyggeri fra 2014 med udsigt til havnen og et af hovedstadens populære turistmål Nyhavn.

Det er noget af det, der beskriver den penthouselejlighed på Christianshavn, der lige er kommet til salg for en svimlende udbudspris, som gør det til hovedstadens dyreste lejlighed på salgsmarkedet lige nu.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Havnebygningen fra 2014, hvor ejerlejligheden ligger på de to øverste etager, er ifølge salgsmaterialet fra liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, en nyfortolkning af de gamle pakhushuse, som ligger ved vandet flere steder i København.

Den bekostelige lejlighed har lige over 200 kvadratmeter bolig, altan og store glaspartier ud mod havneløbet – og du kan altså købe hele baduljen for 28,5 millioner kroner.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen/Boliga
Foto: Ivan Eltoft Nielsen/Boliga
Foto: Ivan Eltoft Nielsen/Boliga

København for kostbart

Selvom en udbudspris på næsten 30 millioner ligger på et niveau, hvor langt de færreste almindelige danskere kan være med, er udsigtslejligheden på Christianshavn ikke den eneste lejlighed i hovedstaden, som er til salg for et så højt beløb.

Det viser tal fra Boliga.dk.

Med en forskel på blot en halv million kroner er den næstdyreste ejerlejlighed til salg i hovedstaden en 241 kvadratmeter stor lejlighed, som ligger øverst i en ejendom fra 1908 på Store Kongensgade midt i byen; tæt på Kastellet og Marmorkirken.

Med i udbudsprisen på 28 millioner kroner følger syv værelser og en tagterrasse.

Ned til den tredjedyreste lejlighed er der et lidt større hop i prisniveauet.

Men med en udbudspris på 23,5 millioner kroner for 240 kvadratmeter i Nordhavn, skal der stadig en solid pengepung til for at erhverve sig lejligheden på øverste etage i byggeprojektet THE SILO i den nye københavnske bydel.

Se lejligheden og salgsopstillingen her