Vilde gastro pop-up’s og ny musik til de unge: Tivoli melder klar til en ny sæson

Fredag den 31. marts åbner Tivoli for en ny sommersæson, der samtidig markerer Havens 180 års fødselsdag.
Den gamle Have byder bl.a. på spændende restaurantkoncepter, Fredagsrock, Lisbet Dahl-revy i Glassalen, et helt nyt musikkoncept for de unge, gensyn med ‘Den Standhaftige Tinsoldat’ på Pantomimeteatret og meget, meget andet.
Der lægges dog ud med tusindvis af påskeliljer, duftende hyacintmarker og nuttede påskelam, når Tivoli byder indenfor til nogle klassiske helligdage i påskens tegn.
Masser af musik
Tivoli sætter i år scenen til et hav af arrangementer, og særligt musik fylder meget.
Fredagsrock bliver i år en fest med både Thomas Helmig, Tobias Rahim, Rick Astley og mange andre.
Se det fulde program lige her.

Sidste år introducerede Tivoli deres nye koncept, LørdagsHits, med musik du kender og kan synge med på.
Det koncept vender i år tilbage og nu i et endnu større format.
LørdagsHits afvikles over otte lørdage fra juli måned og hylder musik, der stadig holder efter flere årtier. Blandt andet Thomas Helmig, Sanne Salomonsen med Electric Guitars samt Sko/Torp er en del af årets program.
Der er i år også premiere på et nyt koncept under navnet Mint, der bliver en scene på tirsdage med ny musik fra den danske musikscene.
Musicalfænomenet JERSEY BOYS med historien om den verdensberømte 60’er-gruppe Frankie Valli and The Four Seasons får Danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal 4. oktober, og her er forventningerne skyhøje.
Besøg fra gastronomiske stjerner
I Tivoli skal mad og drikke være forlystelser i sig selv, og i 2023 er der spændende nyt på gastro-fronten.
Haven kan blandt andet byde velkommen til en ny permanent restaurant; Kilden.
Maden i Kilden er baseret på bæredygtighed og de skiftende danske sæsoner.

Udover Kilden arbejdes der på en ny spændende restaurant i Glassalen, og så kommer der en række nye Michelin pop-up restauranter i Det japanske Tårn, hvor gæsterne kan smage top-gastronomi fra hele verden uden at forlade Danmark – bl.a. tyske Lafleur med hele to Michelinstjerner.
Sæsonens første pop-up, Suculent (24. april-27. maj), kommer fra Barcelona og er et af de steder, hvor byens mange stjernekokke tager hen og spiser, og som foodies verden over rejser efter.
Den uformelle og hjemlige restaurant er en af Barcelonas mest populære destinationer for gastroturister – dem der ved, hvad der er rigtig godt.
Tivoli Food Festival, der sidste år blev en velbesøgt publikumssucces med tusindvis af besøgende, vender tilbage i fornyet udgave med fokus på mad og fællesskab i maj.
Programmet byder bl.a. på madaktiviteter til glæde for gæsterne, Vinens dag og langbordsmiddage.
Læs mere om alle årets nyheder i Tivoli lige her.