MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde pop-ups hos Blomst: Hypet burger fra nord og prisvindende smørrebrød

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Vi er sikre på, at listen af restauranter du skal besøge stadig er lang, men her er altså endnu én, som du skal forbi.

I weekenden kommer der nemlig en hypet burger pop-up fra Helsingør til byen, og i næste uge popper én af Københavns smørrebrødsdronninger op i samarbejde med et bornholmsk røgeri.

Begge dele på Restaurant Blomst med den hyggeligste gårdhave på Amagertorv.

Foto PR

Hypen fra Helsingør kommer til KBH i en weekend

Lørdag og søndag kan du til frokost sætte tænderne i Mast-burgeren fra Helsingør, når de for første gang gæster Hovedstaden.

Mast Burger er blevet kendt i burger- og foodiekredse på rekordtid og har modtaget stor anerkendelse for deres tilgang til at lave burgers.

Som de første i landet har de taget Smashburger-teknikken til sig, som kort og godt går ud på, at man presser oksekød med en høj fedtprocent mod en brandvarm stegeplade således, at fedtet karamelliserer og danner en voldsomt sprød og velsmagende stegeskorpe, mens saften holdes inde i kødet.

Man får altså det bedste fra begge verdener: En saftig bøf med en sprød stegeskorpe.

En menu med Mast’ signaturburger koster dig 119 kr. – men vær ude i god tid for der er et begrænset antal til salg.

Thilde Gilling Foto PR

Smørrebrøds pop-up med Thilde ’Tyremor’ Gilling

Burgere er ikke det eneste, du kan spise hos Blomst.

Hele uge 19 kan du nemlig smage Thilde Gillings fortryllende smørrebrød til frokost på Amagertorv.

Hun har indtaget nomineringer i indland og udland, og er blandt andet eneste dansker, der har fået en Michelin-stjerne for smørrebrød.

Pop-up’en bliver i samarbejde med Årsdale Silderøgeri på Bornholm, som er en lille perle ved Østersøen.

Her er den mangeårige tradition for fremstilling af røgede sild i dag kombineret med andre lækre røgvarer som laks og makrel.

Alt bliver fremstillet med nænsomhed og med anvendelse af rødt elletræ til røgningen – fuldstændigt som det bør være.

Med til menuen tager Tyremor blandt andet sin tatar og sin kartoffelmad, der kommer i nye røgede udgaver.

Hvad: Mast burger og Tyremor smørrebrøds pop-up på Restaurant Blomst
Hvor: Blomst, Amagertorv 6, 1160 København K
Hvornår: Mast i weekenden d. 8-9. maj og smørrebrød uge 19 2021
Hvordan: Book her