Vildt comeback: Kashmir genopstår med eksklusiv koncert i København

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Efter fem års fravær spiller det ikoniske band Kashmir to eksklusive koncerter i Jyske Bank Boxen, Herning og i Royal Arena, København.

Da Kashmir for fem år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands et massivt tomrum.

Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand formåede at skabe et stærkt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Om bandet skulle genopstå har været uvist, så når Kashmir nu vælger at bryde stilheden med to enkeltstående arena-koncerter, bliver det en chance for at se et af landets igennem tiderne vigtigste bands i rette element og genopleve de klassiske sange, der for mange udgjorde soundtracket til 90´ernes og 00´ernes ungdom.

Eksklusiv koncert i Royal Arena

Det bliver blandt andet med en eksklusiv koncert i Royal Arena i København fredag d. 29. maj 2020.

”Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu.

De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen.

Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fælleskab og det vi har opbygget sammen,” fortæller forsanger, Kasper Eistrup.

Koncerter i maj 2020

Han fortsætter;

“Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget.

Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang.

Det bliver spændende at prøve kræfter med og vi håber det bliver nogle fantastiske oplevelser,” siger Kasper Eistrup.

Koncerterne finder sted i Jyske Bank Boxen, Herning torsdag d. 28. Maj 2020 og Royal Arena, København fredag d. 29. Maj 2020.

Billetter kan købes fra fredag d. 4. oktober her