Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt samarbejde: Øl-kongen Mikkeller laver alkolholfri øl til Burger King

Af Mathilde Mågård Hansen

Vi går en forhåbentlig varm sommer i møde, så mange får måske lyst til at slukke tørsten i en kold alkoholfri øl.

Det kan du fremover gøre hos Burger King, hvor danske Mikkeller har udviklet en ny og helt særlig alkoholfri øl til kæden.

Mikkeller bliver det første danske bryggeri nogensinde, som leverer alkoholfri øl til alle burgerkædens restauranter i Danmark og Sverige.

Læs også Trist melding: Kæmpe ølrestaurant og bryggeri bukker under for Corona

Dansk øl på menuen

Øl, sommer og friskgrillede burgere er en stensikker vinder for de fleste, og fra slutningen af juni findes denne næsten hellige treenighed også hos Burger King.

Den nye alkoholfri øl udviklet af Mikkeller lanceres som en del af kædens nye koncept, “World Gourmet”, og sender et klart signal til det boomende fast casual burgermarked.

Den nye øl hedder The King’s Cup og er en frisk, fyldig og alkoholfri sommerøl, der er skabt til at slukke tørsten i selskab med restaurantens flammegrillede burgere – helt eksklusivt til Burger King.

Og den får da også selskab af to helt nye burgere fra den nye “World Gourmet”-serie, som bliver en fast del af Burger Kings menu i fremtiden: Argentinian Grill og French Cheese.

”Det er virkelig spændende og fuldstændig nyt i fastfood-verdenen at kunne tilbyde både velsmagende burgere og rigtig håndværksøl til et bredt publikum.

Samarbejdet med Mikkeller falder helt naturligt, og burgere og øl er jo et oplagt match. Og da øllen er alkoholfri, er det en sjov og uforpligtende nydelse – helt i tråd med vores ånd,” siger Daniel Schröder, marketingchef for Burger King i Danmark.

Spar op til 53% på prisen på en lang række lækre restauranter i København – kun med MigOgKbh. Se listen her

Mikkeller på Refshaleøen. Foto: PR

Hæve standarden for øl hos et nyt publikum

Hos Mikkeller glæder de sig også over muligheden for at få deres øl endnu længere ud i det danske land.

”Siden Mikkeller startede har det været mit mål at demokratisere kvalitetsøl og generelt hæve standarden for øl.

Med dette samarbejde, som jeg synes er sjovt og inkluderende, når vi et større publikum og får mulighed for at dele en smagsoplevelse, der normalt er forbeholdt barer og gourmetrestauranter,” siger Mikkel Bjergsø, stifter og direktør i Mikkeller.

”Alkoholfri øl er en hurtigvoksende trend i Danmark, og vi vil gerne sprede budskabet om, at alkoholfri øl rent faktisk kan smage af rigtig øl – rigtig godt øl endda,” siger manden bag Mikkeller.

Den nye øl serveres i flot designede dåser, der prydes af Mikkellers velkendte tegnede figurer Henry og Sally i Burger King uniform.

Læs også Klar til frisk øl fra tap igen: Nørrebro Bryghus genåbner med gratis ølsmagning

Foto PR

Gode burgeroplevelser skal være mere tilgængelige

Hos Burger King tror de på, at gode burgeroplevelser skal være mere tilgængelige – gerne i kombination med en uformel stemning.

”Jeg tror, de fleste danskere sætter pris på nye smagsoplevelser, og i Burger King arbejder vi konstant med at imødekomme danskernes ønsker til god smag og råvarer.

Drømmen er at give en femstjernet burgeroplevelse i et fastfoodmiljø.

Det er en del af vores stadig større fokus på at gøre gode burgeroplevelser mere tilgængelige for alle danskere, hvilket vi har en unik mulighed for med over 50 restauranter i Danmark,” siger Daniel Schröder fra Burger King.

Læs også Solide burgere til en skarp pris: Louis Burger stiller din burgertrang på Vesterbro

Den nye øl og de to gourmetburgere kom på menukortet den 24. juni hos alle Burger King restauranter i Danmark og Sverige.