MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vildt sommer-event: Modige atleter laver seje tricks på vandet

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Pedro Caldas
Foto Pedro Caldas

Red Bull Copenwaken vender tilbage, og denne gang bliver det vildere end nogensinde.

I år er eventen nemlig rykket til Gammel Strand i bassinet mellem Højbro og Stormbroen, hvor atleterne får et større område at boltre sig på end tidligere. 

Det betyder, at de kan gå højere og mere aggressivt på de forskellige obstacles, men det betyder også, at deres run bliver længere, mere varierende og dermed mere underholdende for tilskuerne. 

Modige og akrobatiske tricks

Red Bull Copenwaken bliver afholdt den 3. august 2024 kl. 13-17, og kanalen vil blive omdannet til den vildeste kabelbane for wakeboard-eliten, der senest var på besøg for syv år siden og gav det danske publikum et – ja, van(d)vittigt show.

På en 150 meter lang bane med rails og kickers vil wakeboard-riderne blive trukket med op imod 30 kilometer i timen og udføre deres modigste og mest akrobatiske tricks.

Foto Robin Leonard

For at give publikum den optimale oplevelse af konkurrencen, bliver Red Bull Copenwaken i år beværtet af Joakim Ingversen, som ikke er helt uvant på et board i vandet med sin baggrund i windsurfing.

Han glæder sig til at kommentere konkurrencen foran de tusinder af tilskuere i hjertet af København:

”Jeg glæder mig helt vildt til Red Bull Copenwaken, og til at se en masse dygtige talenter der viser, hvad de kan i Københavns kanaler”.

Red Bull Copenwaken er tidligere blevet afviklet i Peblinge Sø, Frederiksholms Kanal og Ved Stranden ud for Christiansborg, men banen ved Gammel Strand bliver den hidtil mest publikumsvenlige. 

Her vil tilskuerne langs kajen kunne følge de 12 mandelige og 6 kvindelige riders, der forsøger at tage sejeren med tricks som 900, mobes og vilde rail hits, som kun få i verden kan udføre.

Hvad: Red Bull Copenwaken
Hvor: Ved Gammel Strand
Hvornår: Den 3. august 2024 fra kl. 13-17

Del artikel

Andre læser også