Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Ugens tip: Vinbar tæt på Søerne byder på middag og vin for kun 130 kroner

Af Astrid Mernild
Vinhanen på Nørrebro. Foto: Astrid Mernild.
Vinhanen på Nørrebro. Foto: Astrid Mernild.

En ny uge er skudt i gang, og traditionen tro tipper redaktionen hos MigogKbh om et godt sted i København.

Husk, at du kan finde vores tidligere Ugens tip lige her.

Vi skal en tur til Nørrebro, et stenkast fra Dronning Louises Bro, hvor denne uges tip både forsøder dine smagsløg med spise og drikke, samt er en prisvenlig perle – som vi værdsætter ekstra meget i denne tid med energikrise og stigende priser.

Gør hverdag til fest for kun 130 kroner

Hos Vinhanen på Nørrebro kan du få noget, der smager af en weekendmenu til hverdagspris, og så er mandagen lige pludselig overkommelig.

Her kan du pifte mandagen eller tirsdagen op med den såkaldte Le Petit Menu, som består af frit valg på deres varme retter med dertilhørende salat samt et glas af dagens vin for kun 130 kroner.

Vi er vilde med, at lige meget om det er en hverdag eller weekend, så er Vinhanen godt besøgt og danner nogle hyggelige rammer om en god spiseoplevelse.

Adressen rummer ganske enkelt den perfekte blanding af restaurant og vinbar.

Hvis du ikke bare elsker god mad og vin men også at kigge på det pulserende København, så vil du nyde godt af indretningen med højborde og barstole som giver direkte udsyn til Baggesensgadens mange passerende.

Yderligere er Vinhanen kendt for at holde københavnerpriserne nede, så du kan roligt snuppe et glas vin mere uden at blive ruineret, da priserne for et glas vin starter på 55 kroner.

Vinhanen har, siden de startede på Nørrebro i 2013, haft én mission, og det er at tilbyde deres kunder kvalitetsvin til en fair pris, så du kan godt forvente at få skænket gode dråber i glasset.

Vinhanen har åbent mandag til lørdag, men deres særtilbud gælder kun mandag og tirsdag.

Smag på hele menukortet

Hvis du kommer forbi en af ugens dage, som ikke er mandag eller tirsdag, eller måske bare godt kan klemme lidt mere ned, så kast dig endelig over de forskellige slags vin fra tankene, det store udvalg af oste og charcuteri med en bid brød eller deres mindre snacks som nødder og oliven.

Vinen, som langes over disken, kommer fra små og mellemstore vinbønder, samt et udvalg af kooperativer i Tyskland, Frankrig, Italien eller andre vinproducerende lande i EU.

Desuden stræber Vinhanen altid efter at have et lager, hvor der kan vælges mellem et blandet sortiment af både økologiske, biodynamiske og naturvine.

Alle vinene kan købes som glas, flaske eller to-go – så har du forelsket dig i en vin, så kan du også købe den med hjem.

Hvad: Vinhanen
Hvor: Baggesensgade 13, 2200 København N
Hvornår: Hver mandag og tirsdag
Hvor meget: 130 kroner.

Del artikel

Andre læser også