Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Konkurrence og Folketingsvalg: Vind en frokost på Gemini

Af Redaktionen

Nedtællingen til valget er i fuld gang, og torsdag 1. november skal København og resten af landet til stemmeurnerne.

I den anledning inviteres tre MigogKbh-læsere på frokost på Gemini med Dansk Folkepartis Jannie Bøgh og Morten Messerschmidt.

Spørger københavnerne

Hvad trænger København mest til? Hvad skal politikerne gøre for at gøre København et endnu bedre sted at leve, bo og arbejde? 

Hvad skal der til for at hjælpe københavnerne midt i den aktuelle pris-krise, og hvad skal der til for at skabe mere tryghed og fællesskab i hovedstaden?

Det er bare nogle af de spørgsmål, Morten Messerschmidt og Jannie Bøgh stiller og gerne vil have svar på fra Mig&Kbh’s læsere.

”Vi har jo masser af god politik, som vi fortæller om fra morgen til aften i sådan en valgkamp, men vi vil hellere høre, hvad Mig&Kbh’s læsere og brugere mener – og så kan vi lytte og lære. Det er vist altid sundt for os politikere,” siger Morten Messerschmidt, der sammen med folketingskandidat Jannie Bøgh stiller op til både valg og frokost.

”Alle der skriver i kommentarfeltet eller sender os en mail på jannieboegh@gmail.com med meninger og gode idéer, deltager i lodtrækningen om at spise frokost med Morten og mig umiddelbart efter folketingsvalget. Så kan vi der tale om de gode idéer og meninger om, hvad der skal gøres for at gøre København endnu bedre”, siger Jannie Bøgh, der stiller op til folketingsvalget for første gang.

Du kan deltage i konkurrencen om en frokost med Morten Messerschmidt og Jannie Bøgh på MigogKbh’s Facebook-side eller ved at sende en mail med dine meninger og idéer til jannieboegh@gmail.com.

Frokosten finder sted på Gemini umiddelbart efter folketingsvalget.

Del artikel

Andre læser også