MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Eksklusiv forpremiere: Big Bio Nordhavn viser Jørgen Leths nye dokumentarfilm

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Er du generelt fan af Jørgen Leth og spændende dokumentarfilm – så er her en film, du bare ikke må misse.

Den handler nemlig om Jørgen Leth, hvordan han mistede sit hjem under jordskælvet i Haiti for snart ti år siden og hans efterfølgende søgen efter fornyet mening med tilværelsen.

I anledning af filmen, inviterer BIG BIO & MigogKbh 5 heldige læsere en tur gratis i biffen til en valgfri forestilling. Se nederst i artiklen, hvordan du deltager i konkurrencen.

”I Walk”

Den nye dokumentar film handler om den mangefacetterede forfatter, poet, performer og filminstruktør Jørgen Leth, som mistede sit hjem under jordskælvet i Haiti for snart ti år siden.

Hjemløs og søgende efter en fornyet mening med tilværelsen, slæber han sig gennem sit fragmenterede liv. Skridt for skridt, tvinger han sig selv til at indfange det umulige og til at insistere på livet.

I sin desperate kamp for at undslippe sine mareridt og for at finde sin vej i verden igen portrætterer Leth sig selv nøgent og kompromisløst.

“Jamen, filmen er jo en statusopgørelse, et testamente, om man vil. Det vil jeg slet ikke lægge skjul på,” fortæller Jørgen Leth selv om den nye dokumentar.

BIG BIO Nordhavn PR Foto

Efter filmen vil Jørgen Leth i samtale med filmredaktør Jacob Ludvigsen fortælle om filmen og sin lange karriere inden for dansk film.

Hvad: Forpremiere på ”I Walk” hos Big Bio Nordhavn
Hvor: Hamborg Pl. 6, 2150 København
Hvornår: Onsdag den 21. oktober kl. 18:30
Hvordan: Køb billetter til forpremieren her

Deltag i konkurrencen på Facebook om to billetter til en valgfri forestilling i BIG BIO ved at skrive hvem du gerne vil invitere en tur i biffen.

Del artikel

Andre læser også