ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vink farvel til cykeltyveri én gang for alle

Cykeltyveri er et stigende samfundsproblem, ikke blot i Danmark, men på verdensplan. Det går ikke mindst ud over cykelejerne og kan være en betydningsfuld faktor for at fravælge køb af en dyrere cykel. 

Annoncørbetalt indhold leveret af PentaLock

Det har den Aalborgensiske virksomhed PentaLock besluttet at gøre op med. Virksomheden er nu klar til at indtage verdens førende cykellande, og inden længe bliver det for første gang muligt for danskere at bestille en elcykel med PentaLocks smarte cykellås integreret. 

Starten på noget nyt

I årtier har vi benyttet den samme metode til at låse vores cykler med traditionelle cykellåse. Problemet er bare, at de nemt og hurtigt kan skæres op af en cykeltyv.

Sådan var det også før i tiden med biler, hvor låsen fungerede ved at sætte en stang igennem rettet og forhindre det i at dreje. En metode som nærmest er identisk med den traditionelle cykellås. 

I 1990’erne begyndte bilindustrien at integrere låse og immobiliserere, som fungerer på samme måde, som vi kender det i dag. Det gjorde at antallet af cykeltyverier blev reduceret med 40% mellem 1995 og 2008. Og det er netop den tankegang, PentaLock har taget med over i cykelindustrien. 

Innovativ låsemekanisme 

PentaLock er skabt med visionen om at skabe en ny og bedre form for låsemekanisme til cykler. Cykellåsen monteres under fremstillingsprocessen, hvilket gør, at det ikke er muligt for cykeltyve at fjerne cykellåsen igen, uden at ødelægge hele cyklen. 

Derudover, så vol Pentalocks cykellås med integreret alarm, være med til at afskrække selv den mest erfarne cykeltyv. Denne effekt gør, at cykelbrugeren opnår stor sikkerhed og ro i sindet, da den tiltrækker sig uønsket opmærksomhed, hvis der er forsøg på cykeltyveri. 

En brugervenlig og praktisk løsning 

PentaLocks innovative system har mulighed for at blive tilpasset til enhver type cykel, herunder både traditionelle cykler og el cykler. Derudover har PentaLock den fordel, at mekanismen kun vejer omkring 405 gram, hvor en almindelig ringlås vejer op mod 658 gram. Cykelejeren bliver derfor ikke påvirket af tungere vægt ved at vælge PentaLock som den foretrukne cykellås. 

Foruden låsemekanismen medfølger også en trådløs nøgle, som er den primære måde at låse og åbne sin cykel. Den sikrer, at cyklen låses, hvis ejeren ikke er i nærheden af cyklen. Med PentaLock integreret vil det ikke være muligt at træde i pedalerne, hvis cyklen er låst, for den, medmindre man besidder den tilhørende nøgle.  

PentaLock tilbyder derfor en løsning, som er nem at bruge, og som samtidig bidrager til én nem hver dag for cykelejeren. Og snart vil cykler med PentaLock integreret rulle i Københavns gader.

 

Del artikel